Veera - kárpitozott ágy

Sajnáljuk, a termék már nincs a kínálatunkban

Válasszon hasonló terméket

Műszaki paraméterek

Anyagösszetétel kárpitozott
Teherbírás 150 kg
Garancia 2 év

Leírás

Milyennek képzeli a megálmodott ágyat, hálószobájának és nyugodt éjszakáinak központját? Elegánsnak, kényelmesnek, királyi méretű fekvőfelülettel rendelkezőnek, vagy inkább praktikusnak? Ne kössön kompromisszumot! Mindezt ugyanis megtalálja a Perfection kollekció Veera ágyában, ami már első ránézésre is figyelemreméltó 115 cm magas fejvégével és annak elegáns párnázásával.

A precíz kidolgozás és a 7 cm vastag, masszív keret kiváló kényelmet biztosít, akár éjszakai alvásról, akár nappali pihenésről legyen szó. Kivitel tekintetében két lehetőség áll rendelkezésre: a 10 vagy 15,5 cm magasságú lábakkal ellátott, vagy a praktikus, ágyneműtartós Box kialakítás.

Modern vonalaival a Veera szinte minden hálószobába nagyszerűen illik, és csak Önön múlik, milyen színben választja. Látogasson el valamelyik üzletünkben és válogasson kedvére a színek és anyagok széles kínálatából! A Veera ágyaknál biztos lehet a minőségi kidolgozásban és az egyedi dizájnban, így válhat hálószobája a nyugalom és a pihenés kellemes szigetévé.

Technikai paraméterek

A fejvég magassága: 115 cm
Az oldalfal felső részének magassága a földtől: 40 cm
Az oldalfal saját magassága: 30 cm
Az ágykeret vastagsága:7 cm
Jótállás: 2 év


A feltüntetett ár a képen látható ágyra, illetve az azonos árkategóriában levő változatokra vonatkozik. Lehetőségekből és kivitelekből azonban sokkal több létezik, ezért kérjük, ne habozzon meglátogatni bármelyik üzletünket, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot más úton. Az a dolgunk, hogy segítsünk Önnek kiválasztani a legjobbat.


Kérdésével forduljon hozzánk bizalommal

a megadott e-mail nem lesz a kérdésnél megjelenítve
Itt tegye fel kérdését.

Írja meg kérem ismereteit ezzel a termékkel kapcsolatban

a megadott e-mail nem lesz a kérdésnél megjelenítve
az értékeléshez klikkeljen
Ide írja be be teljes benyomását a termékről és a termék végső értékelését.
Az előnyöket és hátrányokat, minden pontot önálló sorba tüntessen fel.
Amennyiben semmi nem ju eszébe, hagyja üresen a rovatot