TRADITIONAL - párna TEMPUR anyagból

Műszaki paraméterek

Anyagösszetétel TEMPUR
Mosás 60°C
Huzat A huzat 100% pamutból készült, nem tartalmaz káros anyagokat, ezért nem jelent semmiféle egészségügyi rizikót. Lehetővé teszi a nedvesség gyors elvezetését, így képes kedvező mikroklímát fenntartani az ágyban. 100% pamut
A huzat kiegészítő leírása A huzat különleges kialakítása megakadályozza a baktériumok és atkák megjelenését, így alkalmas allergiások számára is. Hipoallergén
Garancia 3 év

Ajánlás

Kiknek ajánlott a párna:
Férfi

Ez a párna segít megelőzni: A TEMPUR anyagból készült párnák segítenek egyes egészségügyi problémák megelőzésénél
A nyaki izmok megmerevedését A TEMPUR a testhőmérsékletnek köszönhetően alkalmazkodik a fejvonalaihoz, ezzel segíti a csigolyák vérellátását és ellazulását.
A nyaki izmok nem megfelelő vérellátását A TEMPUR anyagot jellemzi az alacsony elaszticitás, aminek köszönhetően képes alkalmazkodni a fej és nyak vonalaihoz anélkül, hogy ellennyomást képezne.
A nyaki gerinc- és fejfájdalmait A hőérzékeny TEMPUR anyag biztosítja a megfelelő pozíciót alvás közben, míg az anyag antidecubitus hatása lehetővé teszi az izmok jobb vérellátását és ellazulását.
Nyugtalan alvást A felhasználók közti kutatás kimutatta, hogy a TEMPUR párnák lényegesen csökkentették a horkolást.
Horkolást
Ez a párna alkalmas: A párna anatómiailag megfelő pozícióban tartja a fejet, mindemellett elegendő támaszt is nyújt. Ezért nem csak az anyag kiválasztása fontos, de az párna alakja is, hogy megfeleljen ahhoz a pozícióhoz, amit kedvel.
oldalt
Háton
Hason

Gyártó

TEMPUR

Leírás

A TEMPUR® Traditional párna hagyományos kialakítása arra ösztönöz, hogy átöleljük, emellett pedig minden alvópozícióhoz alkalmas.

Háromféle merevségben érhető el: puha, közepesen és kemény, így mindenki egyszerűen kiválaszthatja a neki leginkább megfelelőt.

A párna antiallergén és antibakteriális tulajdonságainak köszönhetően nem kell különféle mikroorganizmusok megjelenésétől tartanunk, párnánk hosszan tartóan friss és higiénikus marad.

A vonzó kivitelezésű huzat 100%-ban pamutból készült, emellett Oeko-TEX 100 normáknak megfelelő tanúsítvánnyal rendelkezik, tehát káros anyagok jelenlétét kutató teszteken esett át, amelyek során bebizonyosodott, hogy semmilyen, egészségünkre veszélyt jelentő anyagot nem tartalmaz.

• A párna TEMPUR anyagból készült a tökéletes támasz és kényelem érdekében.
• A fej, a nyak és a váll tökéletes támasztásáért alkották meg, feküdjön oldalt, vagy háton.
• A párna hipoallergén és nem tartalmaz semmilyen ismert allergén összetevőt.
• A párna antibakteriális kezelésű, ennek köszönhetően megelőzi a mikroorganizmusok megjelenését és frissességét hosszan megőrzi.
• A huzat könnyen eltávolítható és mosható.
• A huzat az Oeko-TEX 100 normáknak megfelelő tanúsítvánnyal rendelkezik, tehát káros anyagok jelenlétét kutató teszteken esett át, amelyek során bebizonyosodott, hogy semmilyen, egészségünkre veszélyt jelentő anyagot nem tartalmaz.

A párna elválasztó huzattal is rendelkezik, ami növeli az élettartamát, hiszen védi a párnabelsőt a kopástól és elhasználódástól, valamint megkönnyíti a huzat felhelyezését.

Az elválasztó-, és a gyári huzat a termék része, a párnát ezekkel együtt tudja megvásárolni.

Termékváltozatok

Puha 50 x 70 45 990 Ft
raktáron

Kiszállítás: 10 munkanap

db
Közepesen merev 50 x 70 45 990 Ft
raktáron

Kiszállítás: 10 munkanap

db
Merev 50 x 70 45 990 Ft
raktáron

Kiszállítás: 10 munkanap

db
Kivitelezés:

Kérdésével forduljon hozzánk bizalommal

a megadott e-mail nem lesz a kérdésnél megjelenítve
Itt tegye fel kérdését.

Írja meg kérem ismereteit ezzel a termékkel kapcsolatban

a megadott e-mail nem lesz a kérdésnél megjelenítve
az értékeléshez klikkeljen
Ide írja be be teljes benyomását a termékről és a termék végső értékelését.
Az előnyöket és hátrányokat, minden pontot önálló sorba tüntessen fel.
Amennyiben semmi nem ju eszébe, hagyja üresen a rovatot