Termékek

Ezt a szekciót Önöknek készítjük, próbálják meg később. Megértésüket köszönjük.
 

Üzleteink

Akciós termékek

Akciós termékek

Matracok, ágyrácsok, párnák konkurencia mentes akciós áron! Használja ki a matrac vásárlás lehetőségét kedvezményes feltételek között!

több
Matracok

Matracok

Minőségi matracok széles kínálata különféle kivitelezésben és variációkban. Modern, hab alapú anyagokból készült és excluzív rugós matracok az luxus érzésével.

több
Ágyak

Ágyak

Tömör fa ágyak, kárpitozott ágyak. Exkluzív ágyak

több
Párnák

Párnák

Párnák a legfontosabb kivitelezésekben és összetevőkből, amelyek megfelelő támaszt nyújtanak a fejnek. Párnát a kedvelt fekvő pozíciója szerint válasszon.

több
Ágynemű

Ágynemű

Minőségi ágyneműk a cseh Klinmam gyártótól, szétosztva nyári, négy évszakos és téli kategóriákba.

több
Ágyrácsok

Ágyrácsok

Az egészséges alváshoz nem elég csak a megfelelő matrac kiválasztása, fontos szintén az ágyrács is, ami megfelelő működést és hosszú élettartamot biztosít a matracnak. Az ágyrács egyenletesen elosztja a terhelést. Az ágyrács biztosítja a matrac stabil alátámasztását, megfelelő szellőzését. Hozzájárul a matrac használójának komfort érzetéhez. A megfelelő minőségű agyrácsnál a lécek közötti távolság nem haladja meg a lécek szélességének másfélszeresét!

több
Állítható karosszékek

Állítható karosszékek

Fedezze fel a klasszikus tévénézős karosszékek kényelmét. Az amerikai La-Z-Boy márka bemutatja egyedüllálló szerkezetű állítható karosszékeit.

több
Ágynemű huzatok és lepedők

Ágynemű huzatok és lepedők

Ágynemű huzataink és lepedőink kielégítnek minden igényt. Legyen az pamut, flanel, krepp, szatén, frotté vagy akár jersey.

több
Gyártók

Gyártók

Van kedvenc matrac gyártója? Itt megtalálhatja a gyártókat és alattuk az összes terméküket, amelyeket gyártanak.

több