TEMPUR Symphony párna

Műszaki paraméterek

Anyagösszetétel TEMPUR
Levehető huzat igen
Mosás 60°C
Huzat A poliészter és pamut keverékű huzat meggátolja az atkák és baktériumok megjelenését és korlátozza az izzadtság beszivárgását a belsőbe, amivel megnöveli a párna élettartamát. A huzat hosszú időn át megőrzi frissességét. Poliészter és pamut keveréke
A huzat kiegészítő leírása A huzat különleges kialakítása megakadályozza a baktériumok és atkák megjelenését, így alkalmas allergiások számára is. Hipoallergén
Garancia 3 év

Ajánlás

Kiknek ajánlott a párna:
Férfi

Ez a párna segít megelőzni: A TEMPUR anyagból készült párnák segítenek egyes egészségügyi problémák megelőzésénél
A nyaki izmok megmerevedését A TEMPUR a testhőmérsékletnek köszönhetően alkalmazkodik a fejvonalaihoz, ezzel segíti a csigolyák vérellátását és ellazulását.
A nyaki izmok nem megfelelő vérellátását A TEMPUR anyagot jellemzi az alacsony elaszticitás, aminek köszönhetően képes alkalmazkodni a fej és nyak vonalaihoz anélkül, hogy ellennyomást képezne.
A nyaki gerinc- és fejfájdalmait A hőérzékeny TEMPUR anyag biztosítja a megfelelő pozíciót alvás közben, míg az anyag antidecubitus hatása lehetővé teszi az izmok jobb vérellátását és ellazulását.
Nyugtalan alvást A felhasználók közti kutatás kimutatta, hogy a TEMPUR párnák lényegesen csökkentették a horkolást.
Horkolást
Ez a párna alkalmas: A párna anatómiailag megfelő pozícióban tartja a fejet, mindemellett elegendő támaszt is nyújt. Ezért nem csak az anyag kiválasztása fontos, de az párna alakja is, hogy megfeleljen ahhoz a pozícióhoz, amit kedvel.
oldalt
Háton
Hason

Gyártó

TEMPUR

Leírás

A Symphonyban lévő innovatívan új, puhább összetételű TEMPUR anyag remek összhangban van a párna dizájnjával, ahogy annak sokoldalúságát is kiemeli, a termék ugyanis mindkét oldalán használható. Így született meg ez a légies párna, amely alkalmazkodó szerkezetével kitűnő támaszt biztosít fejünknek és nyakunknak, és minden alvási pozícióhoz nagyszerűen illik. A kevésbé ívelt oldalt általában a háton alvók kedvelik, hiszen ez a rész remekül támasztja alá a fejet és a csigolyákat, míg az oldalfekvést kedvelők inkább a másik oldalt részesíthetik előnyben, ahol a párna klasszikusabb formái érvényesülnek.

• A párna TEMPUR anyagból készült a nagyszerű kényelem és támasz érdekében.
• A párna szabadon alakítható TEMPUR töltetének és hagyományos kialakításának köszönhetően magas szintű kényelmet és a megfelelő ellazulást lehetővé is teszi.
• A stílusosan kialakított huzat megjelenésében is tökéletesen harmonizál a TEMPUR Original matracok kollekciójával.
• A párna hipoallergén és nem tartalmaz semmilyen ismert allergén összetevőt.
• A párna antibakteriális kezelésű, ennek köszönhetően megelőzi a mikroorganizmusok megjelenését és frissességét hosszan megőrzi.
• A huzat könnyen eltávolítható és mosható.
• A huzat az Oeko-TEX 100 normáknak megfelelő tanúsítvánnyal rendelkezik, tehát káros anyagok jelenlétét kutató teszteken esett át, amelyek során bebizonyosodott, hogy semmilyen, egészségünkre veszélyt jelentő anyagot nem tartalmaz.

A párna elválasztó huzattal is rendelkezik, ami növeli az élettartamát, hiszen védi a párnabelsőt a kopástól és elhasználódástól, valamint megkönnyíti a huzat felhelyezését.

Az elválasztó-, és a gyári huzat a termék része, a párnát ezekkel együtt tudja megvásárolni.

Termékváltozatok

S 63 x 43 x 11 45 990 Ft
raktáron

Kiszállítás: 10 munkanap

db
M 63 x 43 x 12,5 48 990 Ft
raktáron

Kiszállítás: 10 munkanap

db
Kivitelezés:

Kérdésével forduljon hozzánk bizalommal

a megadott e-mail nem lesz a kérdésnél megjelenítve
Itt tegye fel kérdését.

Írja meg kérem ismereteit ezzel a termékkel kapcsolatban

a megadott e-mail nem lesz a kérdésnél megjelenítve
az értékeléshez klikkeljen
Ide írja be be teljes benyomását a termékről és a termék végső értékelését.
Az előnyöket és hátrányokat, minden pontot önálló sorba tüntessen fel.
Amennyiben semmi nem ju eszébe, hagyja üresen a rovatot