Soya - bio memory hab párna

Műszaki paraméterek

Anyagösszetétel Bio hab
Levehető huzat igen
Mosás 30°C
Huzat A Genesi Soya huzat anyaga három alapvető teremészetes elemből készült: szén, ezüst és szója. Megszabadítja a testet az elektrosztatikus energiától, antibakteriális tulajdonságú, megtartja a testhőmérsékletet, nedvesség kialakulása nélkül és érintésre kellemes. Poliészter és pamut keveréke
A huzat kiegészítő leírása A huzat különleges kialakítása megakadályozza a baktériumok és atkák megjelenését, így alkalmas allergiások számára is. Hipoallergén
Garancia 2 év

Ajánlás

Kiknek ajánlott a párna:
Férfi

Ez a párna segít megelőzni: A bio memory hab párnák segítenek egyes egészségügyi problémák megelőzésénél
A nyaki izmok megmerevedését A fejvonalaihoz alkalmazkodó anyagnak köszönhetően megnövekszik a csigolyák vérellátása, így jobban ellazulhatnak.
A nyaki izmok nem megfelelő vérellátását A bio memory habot jellemzi az alacsony elaszticitás, aminek köszönhetően jobban tud alkalmazkodni a fejéhez és nyakához, anélkül, hogy ellennyomást képezne.
A nyaki gerinc- és fejfájdalmait A bio memory hab biztosítja a megfelelő anatómiai pozíciót alvás közben, míg az anyag antidecubitus hatása lehetővé teszi az izmok jobb vérellátását és ellazulását.
Nyugtalan alvást A párna anyaga tökéletesen követi a fej és nyak vonalait, ezzel csökkenti az éjszakai forgolódást.
Horkolást A bio olajoknak köszönhetően a párnák semlegesek és nem nyújtanak táptalajt az atkáknak.
Ez a párna alkalmas: A párna anatómiailag megfelő pozícióban tartja a fejet, mindemellett elegendő támaszt is nyújt. Ezért nem csak az anyag kiválasztása fontos, de az párna alakja is, hogy megfeleljen ahhoz a pozícióhoz, amit kedvel.
Oldalt
Háton

Gyártó

PerDormire

Leírás

A Soya párna 100%-ban természetes összetevőkből áll. Anatómiailag megfelelő helyzetben támasztja alá a gerincoszlop nyaki részét, szerkezete pedig hidat képez a merev és a puha érzet között. A Genesi Soya huzat a termék része, ami három alapvető természetes összetevőből áll: szén, ezüst és szója. Mind a szén, mind az ezüst antibakteriális hatásukról ismertek, kitűnően gondoskodnak párnánk higiéniájáról, a kellemes tapintású huzat pedig nemcsak megszabadítja az ágyneműt a statikus energiától, hanem testünk hőmérsékletét is megtartja.


Termékváltozatok

72 x 42 34 990 Ft
raktáron

Kiszállítás: 10 munkanap

db

Kérdésével forduljon hozzánk bizalommal

a megadott e-mail nem lesz a kérdésnél megjelenítve
Itt tegye fel kérdését.

Írja meg kérem ismereteit ezzel a termékkel kapcsolatban

a megadott e-mail nem lesz a kérdésnél megjelenítve
az értékeléshez klikkeljen
Ide írja be be teljes benyomását a termékről és a termék végső értékelését.
Az előnyöket és hátrányokat, minden pontot önálló sorba tüntessen fel.
Amennyiben semmi nem ju eszébe, hagyja üresen a rovatot