Soya - bio memory hab párna

Műszaki paraméterek

Összetevő bio hab
Eltávolítható huzat igen
Mosás 30°C
Huzat A Genesi Soya huzat anyaga három alapvető teremészetes elemből készült: szén, ezüst és szója. Megszabadítja a testet az elektosztatikus energiától, antibakteriális tulajdonságú, megtartja a testhhőmérsékletet nedvesség kialakulása nélkül és érintésre kellemes. zmes polyesteru a bavlny
A huzat kiegészítő kialakítása A huzat különleges kialakítása megakadályozza a baktériumok és atkák megjelenését, így alkalmas allergiások számára is. hipoallergén
Garancia 2 év

Ajánlás

Kiknek ajánlott a párna:
Férfi

Ez a párna segít megelőzni: A bio memory hab párnák segítenek egyes egészségügyi problémák megelőzésénél
A nyaki izmok megmerevedését A fej vonalaihoz alkalmazkodó anyagnak köszönhetően megnövekszik a csigolyák vérellátása, így jobban ellazulhatnak.
A nyaki izmok nem megfelelő vérellátását A bio memory habot jellemzi az alacsony elaszticitás, aminek köszönhetően jobban tud alkalmazkodni a fej és nyak vonalaihoz, anélkül, hogy ellennyomást képezne.
A nyaki gerinc és fej fájdalmait A bio memory hab biztosítja a megfelelő anatómiai pozíciót alvás közben, míg az anyag antidecubitus hatása lehetővé teszi az izmok jobb vérellátását és ellazulását.
A nyugtalan alvást A párna anyaga tökéletesen követi a fej és nyak vonalait, ezzel csökkenti az éjszakai forgolódst.
Allergia problémákat A bio olajoknak köszönhetően a párnák semlegesek és nem nyújtanak táptalajt az atkáknak.
Ez a párna alkalmas: A párna anatómiailag megfelő pozícióban tartsa a fejet, mindemellett elegendő támaszt is nyújt. Ezért nem csak az anyag kiválasztása fontos, de az párna alakja is, hogy megfeleljen ahhoz a pozícióhoz, amit kedvel.
Oldalt
Háton

Gyártó

PerDormire

Leírás

A szója párna 100%-ban természetes összetevőkből áll. Anatómiailag megfelelő helyzetben támasztja alá a gerincoszlop nyaki részét, szerkezete pedig hidat képez a merev és a puha érzet között. A Genesi Soya huzat a termék része, ami három alapvető természetes összetevőből áll: szén, ezüst és szója. Mind a szén, mind az ezüst antibakteriális hatásukról ismertek, kitűnően gondoskodnak párnánk higiéniájáról, a kellemes tapintású huzat pedig nem csak megszabadítja az ágyneműt a statikus energiától, de testünk hőmérsékletét is megtartja.


Termékváltozatok

72 x 42 32 990 Ft
raktáron

Szállítás a következő dátumig: 10 munkanap

db

Kérdezzen nyugodtan bármit

a megadott e-mail nem lesz a kérdésnél megjelenítve
Itt tegye fel kérdését.

Írja meg kérem ismereteit ezzel a termékkel kapcsolatban

a megadott e-mail nem lesz a kérdésnél megjelenítve
az értékeléshez klikkeljen
Ide írja be be teljes benyomását a termékről és a termék végső értékelését.
Az előnyöket és hátrányokat, minden pontot önálló sorba tüntessen fel.
Amennyiben semmi nem ju eszébe, hagyja üresen a rovatot