Portoflex Motor P - ellenálló és kényelmes motoros ágyrács

Műszaki paraméterek

Összetevő bükk lamellák
Merevség A csúsztatható hüvelyek segítségével állíthat a merevségen a bordák térségében az ágy aljánál.; A lamellák puhítása a vállak térsgében biztosítsa a gerinc megfelelő pozícióját oldaltfekvésnél 28 lamella; Állítható a bordák térségében; Puhítás a vállak térségében
Atipikus méretek lehetősége igen
Garancia 5 év

Ajánlás

Kinek ajánlott az ágyrács: Az ágyrács biztosítsa a matrac megfelelő elhelyezkedését, ezzel növeli az otopédiai tulajdonságait. Ennek köszönhetően az ágyrácsok a megfelelő matraccal kombinálva alkalmasak férfiak, nők és gyerekek számára is.
Férfi

Az ágyrács elhelyezhető: Az ágyrács kiválasztásánál figyelembe kell venni, hogy milyen matracot fogunk majd ráhelyezni. A matrac megfelelő elhelyezésével megnövelhető az élettartama és higiéniája. Néhány matrac például nem alkalmas állítható ágyrácsokhoz.
  • Hab matracok A hab matracok elhelyezhetők az összes típusú ágyrácsra, beleértve az állíthatókat és motorosokat is.
  • latex matracok A latex matracok elhelyezhetők az összes típusú ágyrácsra, beleértve az állíthatókat és motorosokat is.

Ágyrács állíthatósága: Az ágyrácsok feloszthatóak az szerint, hogy melyik részük hogyan állítható. A legnagyobb kényelem érdekében a motorosan állítható ágyrácsokat ajánljuk.
Motoros ágyrács A motorosan állítható ágyrács maximális kényelmet biztosít az ágyban. Bizonyos pozíciók ellazító hatással lehetnek a hát és gerinc fájdalmainál.
Alvási pozíció: Az összes ágyrácson lehetséges minden pozícióban feküdni, de a lamellák, illetve szegmensek merevségének módosításával némelyikük alkalmasabb lesz például az oldalt fekvéshez.
Oldalt
Hason
Háton

Gyártó

AHORN

Leírás

Az ágyrács oldalfala fölött elhelyezett rugalmas lécek nagyobb teherbírást és jobb ellenállóképességet biztosítanak folyamatos terhelésnél, de egy hirtelen ráülésnél sem sérülnek.
A dupla kaucsuk tokban ülő, rugalmas lécezés 7 anatómiai zónára való osztása tökéletes idomulást biztosít a matracnak, így mi egész éjszaka élvezhetjük a zavartalan, pihentető alvást. Ugyanakkor az ágyrács egyenletesen elosztja a testsúlyt az egész fekvőfelületen, így a gerinc és a csípő ellazulhatnak.
A csúsztatható merevítőknek köszönhetően beállíthatjuk a szükséges merevséget a bordáknál és a fekvőfelület középső részén.
A lécek váll környéki átfúrása lágyító szerepet tölt be, a hátgerinc így oldalfekvésnél is helyes pozícióban pihenhet.
Szeret olvasni az ágyban? Időnként fáj, vagy dagad a lába? Refluxszal, vagy migrénnel küzd, éjszakánként gyakran horkol? Vagy egyszerűen csak imád relaxálni? A motorosan állítható ágyrács mindezekre megoldást kínál és nagyobb kényelmet biztosít statikus társainál. Gondoskodjon mély és nyugodt álmáról egyetlen gombnyomással!
Az ágyrács egyszerű és kényelmes hozzáférést biztosít az ágy alatti tárhely láb felőli harmadához.
Vezeték nélküli távirányítóval érhető el.
Ágyrács méretei: szélesség -1 cm, hosszúság -5 cm. Tehát egy 90 x 200 cm-es ágyrács esetében a tényleges méret 89 x 195 cm.


Termékváltozatok

80 x 200 229 990 Ft
megrendelése

Szállítás a következő dátumig: 40 munkanap

db
90 x 200 229 990 Ft
megrendelése

Szállítás a következő dátumig: 40 munkanap

db
Atipikus/nem szokványos méret Az atipikus termék mérete és ára külön kérésre

Kérdezzen nyugodtan bármit

a megadott e-mail nem lesz a kérdésnél megjelenítve
Itt tegye fel kérdését.

Írja meg kérem ismereteit ezzel a termékkel kapcsolatban

a megadott e-mail nem lesz a kérdésnél megjelenítve
az értékeléshez klikkeljen
Ide írja be be teljes benyomását a termékről és a termék végső értékelését.
Az előnyöket és hátrányokat, minden pontot önálló sorba tüntessen fel.
Amennyiben semmi nem ju eszébe, hagyja üresen a rovatot