Portoflex HN P - ágyrács felnyitható lábrésszel

Műszaki paraméterek

Anyagösszetétel Bükk lamellák
Keménység A csúsztatható hüvelyek segítségével állíthat a merevségen a bordák térségében az ágy aljánál.; A lamellák puhítása a vállak térségében biztosítja a gerinc megfelelő pozícióját oldalt fekvésnél 28 lamella; Állítható a bordák térségében; Puhítás a vállak térségében
Atipikus méretek igen
Garancia 5 év

Ajánlás

Kinek ajánlott az ágyrács: Ágyrács lehetővé teszi, hogy a matrac a megfelelő helyen legyen, így jobb ortopédiai tulajdonságot nyújt. Megfelelő matraccal kombinálva férfiaknak, nőknek és gyermekeknek is alkalmas.
Férfi

Az ágyrács elhelyezhető: Az ágyrács kiválasztásánál figyelembe kell venni, hogy milyen matracot fogunk majd ráhelyezni. A megfelelő ágyrács kiválasztásával és a matrac megfelelő elhelyezésével megnövelhető annak élettartama és higiénája. Néhány matrac például nem alkalmas állítható ágyrácsokhoz.
  • Hab matracok A hab matracok az összes típusú ágyrácsra elhelyezhetők, beleértve az állíthatókat és motorosokat is.
  • Latex matracok A latex matracok az összes típusú ágyrácsra elhelyezhetők, beleértve az állíthatókat és motorosokat is.

Ágyrács állíthatósága: Az ágyrácsok feloszthatóak az szerint, hogy melyik részük hogyan állítható. A legnagyobb kényelem érdekében a motorosan állítható ágyrácsokat ajánljuk.
kézzel állítható Kézzel állítható ágyrács az olvasás, tévézés vagy lustálkodás közbeni kényelem növeléséért.
Alvási pozíció: Az összes ágyrácson minden pozícióban lehet feküdni, de a lamellák, illetve szegmensek merevségének módosításával némelyikük alkalmasabb lesz például az oldalt fekvéshez.
Oldalt
Hason
Háton

Gyártó

AHORN

Leírás

Az ágyrács oldalfala fölött elhelyezett rugalmas lécek nagyobb teherbírást és jobb ellenállóképességet biztosítanak folyamatos terhelésnél, de egy hirtelen ráülésnél sem sérülnek.
A dupla kaucsuk tokban ülő, rugalmas lécezés 7 anatómiai zónára való osztása tökéletes idomulást biztosít a matracnak, így mi egész éjszaka élvezhetjük a zavartalan, pihentető alvást.
Ugyanakkor az ágyrács egyenletesen elosztja a testsúlyt az egész fekvőfelületen, így a gerinc és a csípő ellazulhatnak.
A csúsztatható merevítőknek köszönhetően beállíthatjuk a szükséges merevséget a bordáknál és a fekvőfelület középső részén.
A középen található öv növeli a stabilitást és a teherbírást, mindemellett a matrac és az ágyrács is tökéletesen összhangba kerül általa.
A lécek váll környéki átfúrása lágyító szerepet tölt be, a hátgerinc így oldalfekvésnél is helyes pozícióban pihenhet.
A lécek fóliázott felülete megkönnyíti az ágyrács karbantartását.
Az állítható fej-, illetve lábrésznek köszönhetően kényelmesen olvasgathat, vagy tévézhet, relaxálhat ágyában. Az enyhén megemelt fej-, és lábrésznek azonban nem csak kényelmi, de egészségügyi szerepe is van: a jobb vérkeringés hozzásegíti a kiegyensúlyozottabb pihenéshez, és hatékony lehet olyan panaszok esetén, mint például a lábdagadás, reflux, migrén, horkolás, magas vérnyomás, stb.
Az ágyneműtartó tárhely a lábrész felől, légrugós támasztókarok és textil fogantyú segítségével érhető el.
Ágyrács méretei: szélesség -1 cm, hosszúság -5 cm. Tehát egy 90 x 200 cm-es ágyrács esetében a tényleges méret 89 x 195 cm.


Termékváltozatok

80 x 200 79 990 Ft
Rendelésre

Kiszállítás: 40 munkanap

db
90 x 200 79 990 Ft
Rendelésre

Kiszállítás: 40 munkanap

db
Atipikus/nem szokványos méret Az atipikus termék mérete és ára külön kérésre

Kérdésével forduljon hozzánk bizalommal

a megadott e-mail nem lesz a kérdésnél megjelenítve
Itt tegye fel kérdését.

Írja meg kérem ismereteit ezzel a termékkel kapcsolatban

a megadott e-mail nem lesz a kérdésnél megjelenítve
az értékeléshez klikkeljen
Ide írja be be teljes benyomását a termékről és a termék végső értékelését.
Az előnyöket és hátrányokat, minden pontot önálló sorba tüntessen fel.
Amennyiben semmi nem ju eszébe, hagyja üresen a rovatot