Ágy és matrac vásárlás esetén ingyenes kiszállítás
[email protected]
+36 706281715
Telefonos szaktanácsadásunk hívható: hétfő-péntek 9.00-15.00 óráig
Pénznemet Zárja be a
0 0 Ft
Az Ön kosarába eddig még nem került semmi
Kezdőlap Ágyrácsok Ágyrácsok méret szerint Ágyrácsok 80x200 cm Portoflex II Motor Flat kábeles motoros ágyrács 120x200 cm
Akció -15 %

Portoflex II Motor Flat kábeles motoros ágyrács 120x200 cm

Kényelmes és ellenálló ágyrács. Az ágyrács szélein rugalmas tokok - rugalmassá téve az ágyrács teljes felületét. Extra lapos design, az ágyrács vázában elhelyezett motorral lehetővé teszi az ágyneműtartó teljes kihasználását. Többet megjeleníteni
Márka: Ahorn
? Segítség a válogatásnál

Méret

Tulajdonság

kábeles távirányítós
Rendelésre - Az árut 14.11. és 18.11. közötti hetekben kézbesítjük
Szállítás 0 Ft ?
484 990 Ft
412 240 Ft
kedvezmény 15% (megtakarítás 72 750 Ft)
Kényelmes és ellenálló ágyrács. Az ágyrács szélein rugalmas tokok vannak elhelyezve - rugalmassá téve az ágyrács teljes felületét. Extra lapos design, az ágyrács vázában elhelyezett motorral lehetővé teszi az ágyneműtartó teljes kihasználását. Nagyon kényelmesen, motor segítségével állítható, nem kell az ágyról leszállni. 7 anatómiai zónával és 28 lamellával, ágyneműtartós ágyakhoz. A matrac felületén egyenletesen elosztódik a test súlya, ezáltal segíti az izmok és a gerinc ellazulását, pihenését.
A mozgatható tokok segítségével állítható az ágyrács keménysége a derékrésznél. A váll magasságában nyílások vannak kialakítva a lamellákban, amelyek lehetővé teszik a gerinc helyes tartását oldalt fekvéskor is. A széleken elhelyezett tokok miatt az ágyrács teherbírása megnő, ellenállóbbá válik az időnkénti nagyobb terhelésnek, például amikor lendületesen ráülünk. Elnyeli a hirtelen nyomást és az ágyat védi a sérüléstől.
A középső derékrésznél – 6 merevítő - külön állítható keménység. A középső heveder biztosítja az ágyrács stabilitását. Derékmerevítős, tehát a derék résznél állítható a keménység.
Amikor a motor nincs használatban, automatikusan lekapcsolódik az elektromos hálózatról, így megszűnik az ágy körül az elektromágneses tér. Áramkiesés esetén az ágyrács manuálisan állítható. Két motoros ágyrács vezetékes szikronizációja.

Műszaki paraméterek

Méret 120x200 cm
Terhelhetőség 1 személyre 130 kg
Lecek/szegmensek száma 28 léc
Szélesség 120 cm
Hossz 200 cm
Atipikus méretek igen
Magasság 10 cm
Tulajdonság kábeles
Jótállás 5 év
0/5
0 értékelés alapján
5 csillag
4 csillag
3 csillag
2 csillag
1 csillag

Új értékelés