Pocket -Rugós matrac 4 fekvési érzéssel

Műszaki paraméterek

Anyagösszetétel Tokos rugó
Keménység egy skálán 1-től 5-ig, az 1-es a legpuhább és az 5-ös a legmerevebb matrac. A megfelelő merevség kiválasztásánál segítségére lehet a következő merevségi érzések formulációja:

merevség merevségi érzés
1 nagyon puha
2 puha
3 közepesen merev
4 merev
5 nagyon merev
4 (kemény)
Teherbírás 130 kg
Levehető huzat igen
Mosás 60°C
Magasság 20 cm
A huzat kiegészítő leírása Hideghab
Atipikus méretek igen
Garancia 4 év

Ajánlás

Kinek ajánlott a matrac:
Férfi A férfiak általában a közepesen kemény és kemény matracokat részesítik előnyben (3-as és magasabb keménység). Magasabb életkorban viszont már a nagyobb kényelem érdekében ajánlottabb puhább matrac kiválasztása, a megfelő támasz érdekében optimálisan memória habból.

A matrac elhelyezhető: Nem csak a matrac, de az elhelyezésének módja is hatással van az alvására. A megfelelő elhelyezéssel biztosíthassa a matrac hosszú élettartamát és higiéniáját.
  • Merev lap A szilárd lap vagy padló a matrac legalapvetőbb elhelyezési felülete. Egyszerűségének köszönhetően viszont nem teszi lehetővé a levegő áramlását és a matrac szellőzését.
  • Nem állítható Leces, lemellás vagy szegmens. Minőségi alapot nyújt a matracnak állítás lehetősége nélkül. Fontos paraméter a szegmensek, illetve lamellák merevségi szintje.
  • Állítható A maximális kényelmet nyújtja különböző állíthatósági szintekben - hát, lábak, egész. A rácsok állíthatók manuálisan és motorosan is.

A matrac segít megelőzni: A hideg hab matracok segítenek megelőzni több egészségügyi problémát is.
Allergia megnyilvánulását A felhasznált anyagok segítségével csökken az allergének és atkák előfordulásának veszélye a belsőben, így megmarad a magas higiéniai szint az ágyban.
Túlzott izzadást A belső pórusos anyaga segít a szellőzésben és hatékonyan elvezeti az izzadságot alvás közben.
A matrac az alábbi alvási pozíciókhoz alkalmas: Az összes matracon tetszőleges pozíciókban lehet aludni, viszont a huzat és belső kialakítása miatt néhány matracon alkalmasabb például az oldalt fekvés.
Oldalt
Háton

Leírás

A Pocket matrac az Enzio saját kollekciójának része. Úgy alakították ki, hogy maximális kényelmet és feltöltődést biztosítson Önnek az éjszaka folyamán.

A matrac belsejét (az egyes ágynál) 400 darab tokos rugó alkotja, amely nagyszerű támaszt nyújt a gerincnek a megfelelő pihenés érdekében. Ezek a rugók hét különböző anatómiai zónára osztják a Pocket-et, hogy minden alvási pozitúrában optimális támaszt nyújthassanak. Az élettartamot növelendő, a matracbelsőt egy elválasztó huzattal látták el.

A fekvőfelületet rugós habok képezik, amelyek kétfajta érzetet kínálnak: egy merevebb oldal (barna) és egy puhább oldalt (zöld). A kétoldalú huzattal kombinálva a matrac 4 merevségi érzést kínál. Ennek a választási lehetőségnek köszönhetően a matrac alkalmas olyan párok számára, akiknél eltérőek a matracmerevség iránti igények.

A Pocket emellett remek hőszabályozást és szellőzést biztosít az éjszaka során. A Thermo 37 ° oldal hőszabályozó hatású és megakadályozza az izzadást, míg a másik oldal szigetelő tulajdonságai révén hűvösebb időszakokban is használható.

A 3D szellőzőrács és a rugós belső szerkezet kiváló szellőzést biztosít és elvezeti a nedvességet, tiszta és egészséges környezetet hozva ezzel létre a mindennapi alváshoz. A huzat eltávolítható és mosható a magasabb higiéniai szint biztosítása érdekében.

Legfontosabb előnyök:

• Izzadást megelőző és 60°-on mosható huzat
• A matracbelső élettartamát megnövelő elválasztóhuzat
• Pároknak is alkalmas a választható merevségi szint miatt
• Állítható és statikus ágyrácsokhoz egyaránt alkalmazható


Hasonló termékeket itt is talál

Matracok Rugós matracok Enzio

Kérdésével forduljon hozzánk bizalommal

a megadott e-mail nem lesz a kérdésnél megjelenítve
Itt tegye fel kérdését.

Írja meg kérem ismereteit ezzel a termékkel kapcsolatban

a megadott e-mail nem lesz a kérdésnél megjelenítve
az értékeléshez klikkeljen
Ide írja be be teljes benyomását a termékről és a termék végső értékelését.
Az előnyöket és hátrányokat, minden pontot önálló sorba tüntessen fel.
Amennyiben semmi nem ju eszébe, hagyja üresen a rovatot