Pocket -Rúgós matrac 4 fekvési érzéssel

Műszaki paraméterek

Összetevő tokos rúgók
Merevség egy skálán 1-től 5-ig, az 1-es a legpuhább és az 5-ös a legmerevebb matrac. A megfelelő merevség kiválasztásánál segítségére lehet a következő merevségi érzések formulációja:

merevség merevségi érzés
1 nagyon puha
2 puha
3 közepesen merev
4 merev
5 negyon merev
4 (kemény)
Teherbírás 130 kg
Eltávolítható huzat igen
Mosás 60°C
Matrac magassága 20 cm
A huzat kiegészítő kialakítása Hideghab
Atipikus méretek lehetősége igen
Garancia 4 év

Ajánlás

Kinek ajánlott a matrac:
Férfi A férfiak általában a közepesen merev és merev matracokat részasítik előnyben (3-as merevség és magasabb). Magasabb életkorban viszont már a nagyobb kényelem érdekében ajánlottabb puhább matrac kiválasztása, a megfelő támasz érdekében optimálisan memory habból.

A matrac elhelyezhető: Nem csak a matrac, de az elhelyezésének módja is hatással van az alvására. A megfelelő elhelyezéssel biztosíthassa a matrac hosszú élettartamát és higiéniáját.
  • Merev lap A szilárd lap vagy padló a matrac legalapvetőbb elhelyezési felülete. Egyszerűségének köszönhetően viszont nem teszi lehetővé a levegő áramlását és a matrac szellőzését.
  • Nem állítható ágyrács Leces, lemellás vagy szegmens. Minőségi alapot nyújt a matracnak állítás lehetősége nélkül. Fontos paraméter a szegmensek, illetve lamellák merevségi szintje.
  • Állítható ágyrács A maximális kényelmet nyújtja különböző állíthatósági szintekben - hát, lábak, egész. A rácsok állíthatók manuálisan és motorosan is.

A matrac segít megelőzni: A hideg hab matracok segítenek megelőzni több egészségügyi problémát is.
Allergia megnyilvánulása A felhasznált anyagok segítségével csökken az allergének és atkák előfordulásának veszélye a belsőben, így megmarad a magas higiéniai szint az ágyban.
Túlzott izzadás az ágyban A belső pórusos anyaga segít a szellőzésben és hatékonyan elvezeti az izzadságot alvás közben.
A matrac az alábbi alvási pozíciókhoz alkalmas: Az összes matracon lehetséges tetszőleges pozíciókban aludni, viszont a huzat és belső kialakítása miatt néhány matracon alkalmasabb például az oldalt fekvés.
Oldalt
Háton

Leírás

A Pocket matrac az Enzio saját kollekciójának része. Úgy alakították ki, hogy maximális kényelmet és feltöltődést biztosítson Önnek az éjszaka folyamán.

A matrac belsejét (az egyes ágynál) 400 darab tokos rúgó alkotja, amely nagyszerű támaszt nyújt a gerincnek a megfelelő pihenés érdekében. Ezek a rúgók hét különböző anatómiai zónára osztják a Pocket-et, hogy minden alvási pozitúrában optimális támaszt nyújthassanak. Az élettartamot növelendő, a matracbelsőt egy elválasztó huzattal látták el.

A fekvőfelületet rúgós habok képezik, amelyek kétfajta érzetet kínálnak: egy merevebb oldal (barna) és egy puhább oldalt (zöld). A kétoldalú huzattal kombinálva a matrac 4 merevségi érzést kínál. Ennek a választási lehetőségnek köszönhetően a matrac alkalmas olyan párok számára, akiknél eltérőek a matracmerevség iránti igények.

A Pocket emellett remek hőszabályozást és szellőzést biztosít az éjszaka során. A Thermo 37 ° oldal hőszabályozó hatású és megakadályozza az izzadást, míg a másik oldal szigetelő tulajdonságai révén hűvösebb időszakokban is használható.

A 3D szellőzőrács és a rúgós belső szerkezet kiváló szellőzést biztosít és elvezeti a nedvességet, tiszta és egészséges környezetet hozva ezzel létre a mindennapi alváshoz. A huzat eltávolítható és mosható a magasabb higiéniai szint biztosítása érdekében.

Legfontosabb előnyök:

• Izzadást megelőző és 60°-on mosható huzat
• A matracbelső élettartamát megnövelő elválasztóhuzat
• Pároknak is alkalmas a választható merevségi szint miatt
• Állítható és statikus ágyrácsokhoz egyaránt alkalmazható


Termékváltozatok

80x200 matrac 109 990 Ft
megrendelése

Szállítás a következő dátumig: 25 munkanap

db
90x200 matrac 109 990 Ft
raktáron

Szállítás a következő dátumig: 10 munkanap

db
160x200 matrac 174 990 Ft
megrendelése

Szállítás a következő dátumig: 25 munkanap

db
180x200 matrac 199 990 Ft
megrendelése

Szállítás a következő dátumig: 25 munkanap

db
Atipikus/nem szokványos méret Az atipikus termék mérete és ára külön kérésre

Kérdezzen nyugodtan bármit

a megadott e-mail nem lesz a kérdésnél megjelenítve
Itt tegye fel kérdését.

Írja meg kérem ismereteit ezzel a termékkel kapcsolatban

a megadott e-mail nem lesz a kérdésnél megjelenítve
az értékeléshez klikkeljen
Ide írja be be teljes benyomását a termékről és a termék végső értékelését.
Az előnyöket és hátrányokat, minden pontot önálló sorba tüntessen fel.
Amennyiben semmi nem ju eszébe, hagyja üresen a rovatot