Pearl - Kárpitozott ágy

Sajnáljuk, a termék már nincs a kínálatunkban

Válasszon hasonló terméket

Műszaki paraméterek

Anyagösszetétel kárpitozott
Teherbírás 150 kg
Garancia 2 év

Leírás

Az elegánsan kinéző Pearl ágy az Elegance kollekcióból teljesíti a dizájn, minőség és hosszú élettartam iránti összes elvárásunkat. Már rögtön az első látásra nemcsak a maximális komfortú alvás benyomását fogja kelteni, hanem a magas fejvégének köszönhetően a pihenés és relaxáció is rendkívül élvezhető lesz benne.

Nagyon érdekes elemét képzi a magas fejvég, amely dominálni fog az ágy felett és magára fog vonni minden figyelmet. A megefelelően magas fekvő felület biztosítja a kényelmes alvást, amely nem csak a testi, de a lelki egyensúlya számára is nagyon fontos.

Eldöntheti, hogy szeretne e bele tárhelyet. Továbbá választhat huzat anyagot is, mint pl. bőr, műbőr vagy szövet. Az ágy kinézetét hozzáhangolhatja hálószobájához, és azt nemcsak a dizájnban és a lábak kinézetében, de mindenekelőtt a színbeli kivitelezésben is. Színek széles választéka áll rendelkezésére. Ha teljesen ki szeretné élveni a Pearl ágyat, kiegészítheti az elegáns Pearl kárpitozott éjjeliszekrénnyel.

A KÉPEN LÁTHATÓ MODELL ÁRA:
Fejvég magassága: 120 cm
Szövet: Luxury 1
Az ágy ára tárhely, ágyrácsok és matracok nélkül.

A feltüntetett ár a képen látható ágyakra, illetve az azonos árkategóriában levő változataira vonatkozik. Lehetőségekből és változatokból viszont sokkal több létezik!

Ezért kérjük ne habozzon meglátogatni bármelyik üzletünket vagy vegye fel a kapcsolatot velünk más úton. Szívesen segítünk kiválasztani a legjobbat az Ön számára.


Kérdésével forduljon hozzánk bizalommal

a megadott e-mail nem lesz a kérdésnél megjelenítve
Itt tegye fel kérdését.

Írja meg kérem ismereteit ezzel a termékkel kapcsolatban

a megadott e-mail nem lesz a kérdésnél megjelenítve
az értékeléshez klikkeljen
Ide írja be be teljes benyomását a termékről és a termék végső értékelését.
Az előnyöket és hátrányokat, minden pontot önálló sorba tüntessen fel.
Amennyiben semmi nem ju eszébe, hagyja üresen a rovatot