Klasszikus párnák

Klasické vankúše TEMPUR

A TEMPUR klasszikus kialakítású párnáinak kollekciója az összes alvópózhoz alkalmasak elérhetőek három fajta merevségben. Továbbá szintén választhat a huzatok széles kínálatából, beleértve a kiegészítő Washable és Climate kialakításokat.

a szűrőben: 4TRADITIONAL - párna TEMPUR anyagból

TRADITIONAL - párna TEMPUR anyagból

A TEMPUR Traditional párna nagyszerű támaszt és kényelmet nyújt.

44 990 Ft 44 990 Ft 44 990 Ft
megtekinteni a terméket

Comfort Original - párna TEMPUR anyagból

Comfort Original - párna TEMPUR anyagból

Minden alvó pózban remek támaszt nyújtó párna.

44 990 Ft
megtekinteni a terméket

Comfort Cloud - párna TEMPUR ES anyagból

Comfort Cloud - párna TEMPUR ES anyagból

A TEMPUR Comfort Cloud párna a TEMPUR ES anyagnak köszönhetően kényelmes puhaságot és szügséges támaszt bitosít.

50 990 Ft
megtekinteni a terméket

EasyClean –klasszikus párna TEMPUR anyagból

EasyClean –klasszikus párna TEMPUR anyagból

Az EasyClean párna nagyszerű kényelmet és szügséges támaszt nyújt.

50 990 Ft
megtekinteni a terméket
Felfelé

A megfelelő párna kiválasztása az alvás minőségének a javítását is jelenti. A megfelelő párna biztosítsa a fej és nyak megfelő támaszát, így a teste kényelmesen és a legoptimálisabb helyzetben tud pihenni. Sokaknak a megfelelő párna megtalálása a fájdalmak és görcsök, horkolás vagy az álmatlanság végét is jelentheti. Éppen ezért ne becsülje le a párna választásat. 

A lehető legnagyobb higiénia és frissesség elérése érdekében az összes TEMPUR párna antimikrobiálisan kezelt. Ennek köszönhetően alkalmasak allergiások számára és nem tartalmaznak semilyen ismert allergént, vagy egészségre káros anyagot (tanúsítvány Oeko-Tex® 100 normák teljesítéséről). Az összes TEMPUR párna huzata eltávolítható és mosható.

A TEMPUR párnák klasszikus kényelme

„A klasszikus kialakítású párnák alkalmasak az összes alvópózhoz az ortopédikus párna támaszával...“

A TEMPUR a klasszikos párnák széles választékát kínálja, így biztosan megtalálja köztük az Ön számára legmegfelelőbbet, bármilyen is legyen a kedvenc alvópozíciója, vagy merevség iránti igénye.

Amennyiben klasszikus kialakítást szeretne ergonómikus támasszal pihenése közben, akkor válasszon a TEMPUR klasszikus párnái közül.

A párnák egy belső zsákkal vannak kialakítva, amelyek apró mikro TEMPUR párnácskákat tartalmaznak. Mindemellett választhat a huzat kivitelezések és merevségi szintek közül is.

Vankúše TEMPUR pre všetky polohy spánku Klasický vankúš vhodný pre všetky polohy spánku
Záruka a certifikácia NASA Klasických vankúšov TEMPUR

A TEMPUR párák Breeze és EasyClean technológiái

Vankúše TEMPUR s technológiou BreezeAz egyedi TEMPUR Climate anyag kombinálva a különleges 3D nyílt szerkezetű huzattal semmihez sem hasonlítható mikroklímát kölcsönöznek a TEMPUR Breeze párnának a fej és nyak környékén. A párna jobban elvezeti a nedvességet, így frissebb érzést biztosít alvás közben.

Vankúše TEMPUR s technológiou EasyCleanA TEMPUR EasyClean párna az egyedi Washable anyagból készült. Ennekköszönhetően az egész párna mosható 60° C és szárítható szárítóban. Így az EasyClean párna lehetővé teszi Önnek a lehető legmagasabb higiéniai szint megőrzését.