Bio hab párnák

Polštáře z bio pěny

A természetes olajok, amelyeket a bio párnák tartalmaznak, biztosítják a nagyobb elaszticitást, állandóbb formát és az ortopédiai tulajdonságokat. A bio haboknak remek relaxációs hatásuk van az emberi testre és garantálják a nyugodt és zavartalan alvást.

a szűrőben: 4Bio Moore Levandule - bio memory hab párna

Bio Moore Levandule  - bio memory hab párna

Anatómiai kialakítású párna különleges levedula illatkapszulákat tartalmazó huzattal, ami jó hatással van az álmatlanság, stressz és depresszió ellen.

26 990 Ft
megtekinteni a terméket
Felfelé

A bio hab párnák (hideg és viscoelasztikus), amelyek gyakran bio párnáknak is vannak nevezve, a legmodernebb, természetes olaj alapú összetevőkből készülnek. A gyakran kőolajból készült összetevők a bio hab párnáknál természetes olaj alapúakra vannak lecserélve. Ezek előnyei közé tartoznak a nagyobb elaszticitás, állandóbb forma és a remek ortopédiai tulajdonságok.

A bio hab párnák a bio matracok kiegészítőiként lettek létrehozva azok számára, akik a természetes és környezetbarát összetevőket részesítik előnyben. A bio összetevőknek relaxációs hatásuk van az emberi testre és az ortopédiai tulajdonságaikkal biztosítják a nyugodt és zavartalan alvást. A bio párnák az egészséges életmód képviselői lesznek hálószobájában.