Mono Visco - Matrac felnőtteknek és gyermekek

Műszaki paraméterek

Összetevő hideghab
Merevség egy skálán 1-től 5-ig, az 1-es a legpuhább és az 5-ös a legmerevebb matrac. A megfelelő merevség kiválasztásánál segítségére lehet a következő merevségi érzések formulációja:

merevség merevségi érzés
1 nagyon puha
2 puha
3 közepesen merev
4 merev
5 negyon merev
4 (merev)
5 (nagyon merev)
Eltávolítható huzat igen
Matrac magassága 16 cm
Belső magassága 13 cm
A huzat kiegészítő kialakítása 2 cm memory hab Hideghab
Atipikus méretek lehetősége igen
Garancia 3 év

Ajánlás

Kinek ajánlott a matrac:
Férfi A férfiak általában a közepesen merev és merev matracokat részasítik előnyben (3-as merevség és magasabb). Magasabb életkorban viszont már a nagyobb kényelem érdekében ajánlottabb puhább matrac kiválasztása, a megfelő támasz érdekében optimálisan memory habból.
Gyermek A fejlődésben lévő gyemekeknek 160 cm-ig ajánljuk a merevebb (4) matracokat hideg habból, zónák nékül (ezek felnőttek számára vannak kialakítva), ezek remek támaszt nyújtanak a mozgásszervek megfelelő kifejlődése érdekében.

A matrac elhelyezhető: Nem csak a matrac, de az elhelyezése is befolyásolja az alvása minőségét. A megfelelő elhelyezés kiválasztásával bebiztosíthatja a matrac hosszabb élettartamát és nagyobb higiéniáját.
  • Nem állítható ágyrács Leces, lemellás vagy szegmens. Minőségi alapot nyújt a matracnak állítás lehetősége nélkül. Fontos paraméter a szegmensek, illetve lamellák merevségi szintje.

A matrac segít megelőzni: A hideg hab matracok segítenek megelőzni több egészségügyi problémát is.
A nyaki és háti gerinc fájdalmait A minőségi hideg hab elasztikus és megfelelő támaszt nyújt a háti és nyaki gerinc ellazulásához.
allergia megnyilvánulását A felhasznált anyagok segítségével csökken az allergének és atkák előfordulásának veszélye a belsőben, így megmarad a magas higiéniai szint az ágyban.
Túlzott izzadást az ágyban A belső pórusos anyaga segít a szellőzésben és hatékonyan elvezeti az izzadságot alvás közben.
A matrac az alábbi alvási pozíciókhoz alkalmas: Az összes matracon lehetséges tetszőleges pozíciókban aludni, viszont a huzat és belső kialakítása miatt néhány matracon alkalmasabb például az oldalt fekvés.
Oldalt
Háton

Gyártó

PerDormire

Leírás

A Mono Visco kétfajta merevségi érzést biztosít, így remek megoldás olyan párok számára, akiknek eltérő keménységű matracra van szükségük. A matrac belseje minőségi hideg habból készült, míg huzata az egyik oldalon memory habot tartalmaz, ami kellemes érzést biztosít lefekvéskor, ezzel biztosítva nagyszerű minőséget elérhető áron. A másik oldal a legkisebbek számára is alkalmas.

A matrac huzata öt zónában van átvarrva teste vonalainak megfelelően, így alkalmazkodik testalkatához és segíti a testsúly jobb eloszlását. A matrac biztos támaszt nyújt teste minden pontjának, így izmai könnyebben ellazulnak. Az oldalsó szellőzőperemnek köszönhetően a pára és a nedvesség is távozik a belsőből, az alvás így friss és egészséges.

Éjszakája tisztaságáról a könnyen eltávolítható és mosható huzat gondoskodik, amely ezüsttartalmának köszönhetően antibakteriális, remek higiéniai védelmet biztosít, a Mono Visco tehát allergiások számára is kitűnő választás.

A legfontosabb tulajdonságok:

• Merev matrac, amely gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt megfelel
• Memory hab a huzatban a kellemesebb pihenésért
• Az alváshoz egészséges környezetet biztosító huzat


Termékváltozatok

80x200 matrac 81 990 Ft
megrendelése

Szállítás a következő dátumig: 25 munkanap

db
90x200 matrac 81 990 Ft
raktáron

Szállítás a következő dátumig: 10 munkanap

db
140x200 matrac 134 990 Ft
megrendelése

Szállítás a következő dátumig: 25 munkanap

db
160x200 matrac 153 990 Ft
megrendelése

Szállítás a következő dátumig: 25 munkanap

db
180x200 matrac 172 990 Ft
megrendelése

Szállítás a következő dátumig: 25 munkanap

db
Atipikus/nem szokványos méret Az atipikus termék mérete és ára külön kérésre

Kérdezzen nyugodtan bármit

a megadott e-mail nem lesz a kérdésnél megjelenítve
Itt tegye fel kérdését.

Írja meg kérem ismereteit ezzel a termékkel kapcsolatban

a megadott e-mail nem lesz a kérdésnél megjelenítve
az értékeléshez klikkeljen
Ide írja be be teljes benyomását a termékről és a termék végső értékelését.
Az előnyöket és hátrányokat, minden pontot önálló sorba tüntessen fel.
Amennyiben semmi nem ju eszébe, hagyja üresen a rovatot