TEMPUR Original matracok

Viskoelastické matrace z materiálu TEMPUR

Fedezze fel, hogy az egész hol kezdődött... Az eredeti TEMPUR anyag, amely a testhőmérsékletre reagálva tökéletesen alkalmazkodik annak vonalaihoz és súlyához. Az Original matracot azok fogják igazán értékelni, akik a merevebb érzést létesítik előnyben.

a szűrőben: 1Matrac TEMPUR® Original 19

Matrac TEMPUR® Original 19

Matrac nyomáscsökkentő kényelemmel és ortopédiai támasszal.

395 000 Ft 399 000 Ft 699 000 Ft 739 000 Ft
megtekinteni a terméket
Felfelé

TEMPUR® Original alvási technológia

Technológia TEMPUR Original
Materiál TEMPUR

TEMPUR® anyag

A forradalmi TEMPUR® visco-elasztikus anyagot eredetilag a NASA fejlesztette ki, hogy könnyítsen az űrhajósokra ható nyomáson a kilövés folyamán. Tökéletesen képes alkalmazkodni a test vonalihoz és elosztani a nyomást. A nyitott sejtszerkezetének köszönhetően a nyomás végeztével azonnal visszaveszi eredeti alakját.

Merevebb érzéshez kialakítva.

Fedezze fel, hogy az egész hol kezdődött.  A TEMPUR® Contour kollekció kiemeli a TEMPUR® anyag minden legfontosabb tulajdonságát, ezért az egész világon nagy népszerűségnek örvend. Az űrtechnológia lehetővé teszi Önnek, hogy élvezze a súlytalanság állapotát.

TEMPUR Original az eredeti TEMPUR anyagot hozze el Önnek. Ez a teste hőmérsékletének hatására képes tökéletesen alkalmazkodni annak vonalaihoz. Az Original matracot azok fogják igazán értékelni, akik a merevebb érzést létesítik előnyben.

TEMPUR Original v posteli
Fel