Sealy Hybrid matracok

Luxusní pružinové matrace Sealy

A modern hybrid matracok az egyedi szerkezet és rugók kombinációján kívül még további innovatív technológiákat is kínálnak a kényelmesebb és minőségibb alvás érdekében.   

a szűrőben: 1Hybrid Style - excluzív rugós matrac

kedvezmény
40 %
Hybrid Style - excluzív rugós matrac

Excluzív 25 cm magasságú hibrid matracok rugók és memória zseléhab kombinációjával.

299 000 Ft
179 990 Ft
479 000 Ft
287 990 Ft
539 000 Ft
323 990 Ft
megtekinteni a terméket
Felfelé

A matrac nem csak egy hely az alvásra...

Távozunk. Visszajövünk. Megosztunk. Pihenünk. Dolgozunk. Játszunk. Pihenünk. Eszünk. Ébredezünk. Távolodunk. Visszatérünk. Élünk. Nevetünk. Szeretünk. És ezután alszunk.

Sealy matrace pro zivot v posteli

Bemutatjuk Önöknek a luxusos és innovatív rugós matracokat a Sealy-től. A teljesen új Sealy hybrid matracok összekötik magukban a két legjobb technológiát az alvás területéről, így biztosítanak tökéletes élményt pihenés közben. A gél memory hab hűtése a felszínen és a titán ötvözetű rugók támasza a belsőben. Most már nem kell választania a kettő közül. A Sealy hybrid matracok a kényelem és támasz tökéletes kombinációját hozzák el Önnek. 

Több mint egy évszázados tapasztalat a matracok gyártásában és dizájnjával

Feküdjön rá a Sealy matracra és váljon részesévé a több mint egy évszázada tartó találékonyságnak és leleményességnek. A Sealy matracok útja 1881-ben kezdődött a Texas állambeli Sealy városkában, ahol Daniel Haynes, aki a gyapot feldolgozásával foglalkozó gépek gyártója volt, létrehozta az első gyapot belsejű matracot. Amit a többi követett... Az óriási érdeklődés a matracai iránt további innovációk és szabadalmak sorához vezetett.

A Sealy matracok útja tovább folytatódik azzal a céllal, hogy a lehető legjobb alvást biztosítsák felhasználóiknak, ma már a világ több mint 60 országában.

A Sealy matracok egyedi tulajdonságai

A modern hybrid matracok az egyedi szerkezet és rugók kombinációján kívül még további innovatív technológiákat is kínálnak a kényelmesebb és minőségibb alvás érdekében.   

OptiCool™ gél memory hab

A matracban előrehaladott OptiCool™ gél memory hab van felhasználva, amely sokkal hatékonyabb a felesleges hő elvezetésében, mint a hagyományos memory habok. 

Gél támasztó belső

A matrac középső harmada úgy van kialakítva, hogy további támaszt nyújtson a test legnehezebb részeinél, és hogy meghosszabítsa a matrac élettartamát.

ForeverFlex™ szövet

Ez a teljesen új anyag fantasztikus dizájnnal rendelkezik és a kategóriájában a legjobb tulajdonságai vannak, ami húzódást és rugalmasságot illeti. Ennek köszönhetően a matrac sokkal átölelőbb érzést fog nyújtani.

Apex™ HS rugók

A titán ötvözetből készült tokos rugók maximálisan kényelmes támaszt nyújtanak és csökkentik a partner mozgásának átvitelét. 

SolidEdge™ HD oldalfal rendszer

Az oldalfalak rendszere ülésre is alkalmas éleket hoz létre a matracon és megnöveli a fekvőfelületet is.

Többet a Sealy technológiáról