Sealy Hybrid matracok

Luxusní pružinové matrace Sealy

A modern hybrid matracok az egyedi szerkezet és rugók kombinációján kívül még további innovatív technológiákat is kínálnak a kényelmesebb és minőségibb alvás érdekében.   

Felfelé

A matrac nem csak egy hely az alvásra...

Távozunk. Visszajövünk. Megosztunk. Pihenünk. Dolgozunk. Játszunk. Pihenünk. Eszünk. Ébredezünk. Távolodunk. Visszatérünk. Élünk. Nevetünk. Szeretünk. És ezután alszunk.

Sealy matrace pro zivot v posteli

Bemutatjuk Önöknek a luxusos és innovatív rugós matracokat a Sealy-től. A teljesen új Sealy hybrid matracok összekötik magukban a két legjobb technológiát az alvás területéről, így biztosítanak tökéletes élményt pihenés közben. A gél memory hab hűtése a felszínen és a titán ötvözetű rugók támasza a belsőben. Most már nem kell választania a kettő közül. A Sealy hybrid matracok a kényelem és támasz tökéletes kombinációját hozzák el Önnek. 

Több mint egy évszázados tapasztalat a matracok gyártásában és dizájnjával

Feküdjön rá a Sealy matracra és váljon részesévé a több mint egy évszázada tartó találékonyságnak és leleményességnek. A Sealy matracok útja 1881-ben kezdődött a Texas állambeli Sealy városkában, ahol Daniel Haynes, aki a gyapot feldolgozásával foglalkozó gépek gyártója volt, létrehozta az első gyapot belsejű matracot. Amit a többi követett... Az óriási érdeklődés a matracai iránt további innovációk és szabadalmak sorához vezetett.

A Sealy matracok útja tovább folytatódik azzal a céllal, hogy a lehető legjobb alvást biztosítsák felhasználóiknak, ma már a világ több mint 60 országában.

A Sealy matracok egyedi tulajdonságai

A modern hybrid matracok az egyedi szerkezet és rugók kombinációján kívül még további innovatív technológiákat is kínálnak a kényelmesebb és minőségibb alvás érdekében.   

OptiCool™ gél memory hab

A matracban előrehaladott OptiCool™ gél memory hab van felhasználva, amely sokkal hatékonyabb a felesleges hő elvezetésében, mint a hagyományos memory habok. 

Gél támasztó belső

A matrac középső harmada úgy van kialakítva, hogy további támaszt nyújtson a test legnehezebb részeinél, és hogy meghosszabítsa a matrac élettartamát.

ForeverFlex™ szövet

Ez a teljesen új anyag fantasztikus dizájnnal rendelkezik és a kategóriájában a legjobb tulajdonságai vannak, ami húzódást és rugalmasságot illeti. Ennek köszönhetően a matrac sokkal átölelőbb érzést fog nyújtani.

Apex™ HS rugók

A titán ötvözetből készült tokos rugók maximálisan kényelmes támaszt nyújtanak és csökkentik a partner mozgásának átvitelét. 

SolidEdge™ HD oldalfal rendszer

Az oldalfalak rendszere ülésre is alkalmas éleket hoz létre a matracon és megnöveli a fekvőfelületet is.

Többet a Sealy technológiáról