Matrac TEMPUR® Sensation Supreme

Műszaki paraméterek

Anyagösszetétel TEMPUR
Teherbírás 130 kg
Levehető huzat Könnyen eltávolítható és mosható. igen
Mosás 60 °C
Magasság 21 cm
A huzat kiegészítő leírása Érintésre kellemes huzat geometriai alakzatokkal. QuickRefresh™
Atipikus méretek igen
Garancia 10 év

Ajánlás

Kinek ajánlott a matrac:
Férfi A férfiak általában a közepesen kemény és kemény matracokat részesítik előnyben (3-as és magasabb keménység). Magasabb életkorban viszont már a nagyobb kényelem érdekében ajánlottabb puhább matrac kiválasztása, a megfelő támasz érdekében optimálisan memória habból.

A matrac elhelyezhető: Az ágyrács kiválasztásánál figyelembe kell venni, hogy milyen matracot fogunk majd ráhelyezni. A megfelelő ágyrács kiválasztásával és a matrac megfelelő elhelyezésével megnövelhető annak élettartama és higiénája. Néhány matrac például nem alkalmas állítható ágyrácsokhoz.
  • Szilárd lap A szilárd lap vagy padló a matrac legalapvetőbb elhelyezési felületei. Egyszerűségének köszönhetően viszont nem teszi lehetővé a levegő áramlását és a matrac szellőzését.
  • Nem állítható Leces, lamellás vagy szegmens minőségi alapot nyújt a matracnak állítási lehetőség nélkül. Fontos paraméter a szegmensek, illetve lamellák merevségi szintje.
  • Állítható A maximális kényelmet nyújtja különböző állíthatósági szintekben - hát, lábak, egész. A rácsok állíthatók manuálisan és motorosan is.

A matrac segít megelőzni: A TEMPUR matracok segítenek megelőzni több egészségügyi problémát is.
A nyaki és háti gerinc fájdalmait Az antidecubitus hatású TEMPUR matracok anatómiailag megfelelő elhelyezkedést biztosítanak nekünk, így biztosítanak izmainknak és mozgásszerveinknek megfelelő relaxációt.
Ízületi fájdalmakat A TEMPUR matracok antidecubitus hatása lehetővé teszi a kellő ellazulást az ízületek és ínszalagok számára az alvás folyamán.
Allergia megnyilvánulását A TEMPUR matrac stabilizálja a testünket egy optimális pózban tartja, így megszünteti a forgolódást az éjszaka.
Izmok megmerevedését A matrac anyaga nem képez ellennyomást, ezzel lényegesen megkönnyíti a vérkeringést, így sokkal megfelelőbb lesz az izmok vérellátása és ebből kifolyólag a regenerációja is.
A matrac az alábbi alvási pozíciókhoz alkalmas: Az összes matracon tetszőleges pozíciókban lehet aludni, viszont a huzat és belső kialakítása miatt néhány matracon alkalmasabb például az oldalt fekvés.
Oldalt
Háton
Hason

Gyártó

TEMPUR

Leírás

A TEMPUR® Sensation kollekciója bemutatja a szilárd falak és nyitott sejtszerkezet kombinációját, amivel a dinamikus támasz technológiája rugalmas érzést kölcsönöz a matracnak, ami így gyorsan visszanyeri eredeti alakját, lehetővé téve ezzel az egyszerű mozgást a matracon.

A TEMPUR® Sensation Supreme összetevői:
• 2 cm TEMPUR® komfort réteg
• 4 cm TEMPUR® támogató réteg
• 4 cm TEMPUR® dinamikus támogató réteg
11 cm DURABASE ™ ellenálló alap

A TEMPUR® Sensation Supreme felső rétege könnyedén alkalmazkodik teste vonalaihoz és semlegesíti a nyomáspontokat, míg az alsó, dinamikus támasztó réteg biztosítja a könnyű mozgást a matracon és a teljes értékű támaszt nyújt. A QuickRefresh ™ huzat egyszerűen eltávolítható és mosható.

A TEMPUR® Sensation kollekció alkalmas mindazok számára, akik a súlytalanság érzését és kényelmét keresik úgy, hogy közben könnyedén mozoghatnak a matracon.


Termékváltozatok

80x200 matrac 455 990 Ft
Rendelésre

Kiszállítás: 45 munkanap

db
90x200 matrac 479 990 Ft
raktáron

Kiszállítás: 10 munkanap

db
160x200 matrac 839 990 Ft
Rendelésre

Kiszállítás: 45 munkanap

db
180x200 matrac 939 990 Ft
Rendelésre

Kiszállítás: 45 munkanap

db
Atipikus/nem szokványos méret Az atipikus termék mérete és ára külön kérésre

Kérdésével forduljon hozzánk bizalommal

a megadott e-mail nem lesz a kérdésnél megjelenítve
Itt tegye fel kérdését.

Írja meg kérem ismereteit ezzel a termékkel kapcsolatban

a megadott e-mail nem lesz a kérdésnél megjelenítve
az értékeléshez klikkeljen
Ide írja be be teljes benyomását a termékről és a termék végső értékelését.
Az előnyöket és hátrányokat, minden pontot önálló sorba tüntessen fel.
Amennyiben semmi nem ju eszébe, hagyja üresen a rovatot