Matrac TEMPUR® Sensation Supreme

Műszaki paraméterek

Összetevő TEMPUR
Teherbírás 130 kg
Eltávolítható huzat Könnyen eltávolítható és mosható. igen
Mosás 60 °C
Matrac magassága 21 cm
A huzat kiegészítő kialakítása Érintésre kellemes huzat geometriai alakzatokkal. QuickRefresh™
Atipikus méretek lehetősége igen
Garancia 10 év

Ajánlás

Kinek ajánlott a matrac:
Férfi A férfiak általában a közepesen merev és merev matracokat részasítik előnyben (3-as merevség és magasabb). Magasabb életkorban viszont már a nagyobb kényelem érdekében ajánlottabb puhább matrac kiválasztása, a megfelő támasz érdekében optimálisan memory habból.

A matrac elhelyezhető: Nem csak a matrac, de az elhelyezése is befolyásolja az alvása minőségét. A megfelelő elhelyezés kiválasztásával bebiztosíthatja a matrac hosszabb élettartamát és nagyobb higiéniáját.
  • Szilárd lap A szilárd lap vagy padló a matrac legalapvetőbb elhelyezési felülete. Egyszerűségének köszönhetően viszont nem teszi lehetővé a levegő áramlását és a matrac szellőzését.
  • Nem állítható ágyrács Leces, lemellás vagy szegmens. Minőségi alapot nyújt a matracnak állítás lehetősége nélkül. Fontos paraméter a szegmensek, illetve lamellák merevségi szintje.
  • Állítható ágyrács A maximális kényelmet nyújtja különböző állíthatósági szintekben - hát, lábak, egész. A rácsok állíthatók manuálisan és motorosan is.

A matrac segít megelőzni: A TEMPUR matracok segítenek megelőzni több egészségügyi problémát is.
A nyaki és háti gerinc fájdalmait Az antidecubitus hatású TEMPUR matracok anatómiailag megfelelő elhelyezkedést biztosítanak nekünk, így biztosítanak izmainknak és mozgásszerveinknek megfelelő relaxációt.
Izületi fájdalmakat A TEMPUR matracok antidecubitus hatása lehetővé teszi a kellő ellazulást az ízületek és ínszalagok számára az alvás folyamán.
Nyugtalan alvást A TEMPUR matrac stabilizálja a testünket egy optimális pózban, így megszünteti a forgolódást az éjszaka.
Vérkeringési problémákat A matrac anyaga nem képez ellennyomást, ezzel lényegesen megkönnyíti a vérkeringést, így sokkal megfelelőbb lesz az izmok vérellátása és ebből kifolyólag a regenerációja is.
Izmok megmerevedését A matrac fekvőfelülete serkenti az akupresszúrás pontokat, amelyek segítenek ellazítani az izmokat alvás közben.
A matrac az alábbi alvási pozíciókhoz alkalmas: Az összes matracon lehetséges tetszőleges pozíciókban aludni, viszont a huzat és belső kialakítása miatt néhány matracon alkalmasabb például az oldalt fekvés.
Oldalt
Háton
Hason

Gyártó

TEMPUR

Leírás

A TEMPUR® Sensation kollekciója bemutatja a szilárd falak és nyitott sejtszerkezet kombinációját, amivel a dinamikus támasz technológiája rugalmas érzést kölcsönöz a matracnak, ami így gyorsan visszanyeri eredeti alakját, lehetővé téve ezzel az egyszerű mozgást a matracon.

A TEMPUR® Sensation Supreme összetevői:
• 2 cm TEMPUR® komfort réteg
• 4 cm TEMPUR® támogató réteg
• 4 cm TEMPUR® dinamikus támogató réteg
11 cm DURABASE ™ ellenálló alap

A TEMPUR® Sensation Supreme felső rétege könnyedén alkalmazkodik teste vonalaihoz és semlegesíti a nyomáspontokat, míg az alsó, dinamikus támasztó réteg biztosítja a könnyű mozgást a matracon és a teljes értékű támaszt nyújt. A QuickRefresh ™ huzat egyszerűen eltávolítható és mosható.

A TEMPUR® Sensation kollekció alkalmas mindazok számára, akik a súlytalanság érzését és kényelmét keresik úgy, hogy közben könnyedén mozoghatnak a matracon.


Termékváltozatok

80x200 matrac 455 000 Ft
megrendelése

Szállítás a következő dátumig: 45 munkanap

db
90x200 matrac 479 000 Ft
raktáron

Szállítás a következő dátumig: 10 munkanap

db
160x200 matrac 799 000 Ft
megrendelése

Szállítás a következő dátumig: 45 munkanap

db
180x200 matrac 899 000 Ft
megrendelése

Szállítás a következő dátumig: 45 munkanap

db
Atipikus/nem szokványos méret Az atipikus termék mérete és ára külön kérésre

Kérdezzen nyugodtan bármit

a megadott e-mail nem lesz a kérdésnél megjelenítve
Itt tegye fel kérdését.

Írja meg kérem ismereteit ezzel a termékkel kapcsolatban

a megadott e-mail nem lesz a kérdésnél megjelenítve
az értékeléshez klikkeljen
Ide írja be be teljes benyomását a termékről és a termék végső értékelését.
Az előnyöket és hátrányokat, minden pontot önálló sorba tüntessen fel.
Amennyiben semmi nem ju eszébe, hagyja üresen a rovatot