Matrac TEMPUR® Original 19

Műszaki paraméterek

Összetevő TEMPUR
Merevség egy skálán 1-től 5-ig, az 1-es a legpuhább és az 5-ös a legmerevebb matrac. A megfelelő merevség kiválasztásánál segítségére lehet a következő merevségi érzések formulációja:

merevség merevségi érzés
1 nagyon puha
2 puha
3 közepesen merev
4 merev
5 negyon merev
4 (merev)
Teherbírás 130 kg
Eltávolítható huzat igen
Mosás 60°C
Matrac magassága 19 cm
Huzat A poliészter és pamut keverékéből készült Double jersey triagle huzat gátolja a baktériumok és atkák megjelenését, továbbá megakadályozza az izzadság és más nedvesség bejutását a matracba, így növeli annak élettartamát. A huzat hosszú időn át megőrzi frisseségét. zmes polyesteru a bavlny
A huzat kiegészítő kialakítása A huzat különleges kialakítása megakadályozza a baktériumok és atkák megjelenését, így alkalmas allergiások számára is. hipoallergén
Atipikus méretek lehetősége igen
Garancia 5 év

Ajánlás

Kinek ajánlott a matrac:
Férfi A férfiak általában a közepesen merev és merev matracokat részasítik előnyben (3-as merevség és magasabb). Magasabb életkorban viszont már a nagyobb kényelem érdekében ajánlottabb puhább matrac kiválasztása, a megfelő támasz érdekében optimálisan memory habból.

A matrac elhelyezhető: Nem csak a matrac, de az elhelyezése is befolyásolja az alvása minőségét. A megfelelő elhelyezés kiválasztásával bebiztosíthatja a matrac hosszabb élettartamát és nagyobb higiéniáját.
  • Szilárd lap A szilárd lap vagy padló a matrac legalapvetőbb elhelyezési felülete. Egyszerűségének köszönhetően viszont nem teszi lehetővé a levegő áramlását és a matrac szellőzését.
  • Nem állítható ágyrács Leces, lemellás vagy szegmens. Minőségi alapot nyújt a matracnak állítás lehetősége nélkül. Fontos paraméter a szegmensek, illetve lamellák merevségi szintje.
  • Állítható ágyrács A maximális kényelmet nyújtja különböző állíthatósági szintekben - hát, lábak, egész. A rácsok állíthatók manuálisan és motorosan is.

A matrac segít megelőzni: Az egészségügyi matracok segítenek megelőzni több egészségügyi problémát is.
A nyaki és háti gerinc fájdalmait A matracbelsők tanúsított egészségügyi segédezközök, amelyek úgy vannak kialakítva, hogy biztosítsák a megfelelő anatómiai testhelyzetet alvás közben és segítsenek az egészségügyi problémáknál.
Izületi fájdalmakat Az egészségügyi matrac lehetővé teszi az ízületek és ínszalagok szükséges ellazulását alvás közben.
Allergiás megnyilvánulásokat A tanúsított összetevők biztosítsák az egészséges közeget, hatással vannak az atkák és allergének elszaporodása ellen.
Izmok megmerevedését A matrac fekvőfelülete serkenti az akupresszúrás pontokat, amelyek segítenek ellazítani az izmokat alvás közben.
A matrac az alábbi alvási pozíciókhoz alkalmas: Az összes matracon lehetséges tetszőleges pozíciókban aludni, viszont a huzat és belső kialakítása miatt néhány matracon alkalmasabb például az oldalt fekvés.
Oldalt
Háton
Hason

Gyártó

TEMPUR

Leírás

Az Original matrac magában hordozza a TEMPUR összes előnyét: nyomáselnyelő tulajdonságának köszönhetően egyedülálló kényelmet és terápiás támaszt biztosít. - Letisztultság és minőségi kényelem - az összes TEMPUR terméknél ezekkel a kvalitásokkal fog találkozni. Az Original 19 cm magas matrac felső rétegét TEMPUR anyag képezi, ami egy 11 cm vastag, rugalmas poliuretán alaprétegen helyezkedik el. A TEMPUR anyag és az alapréteg közötti kiváló légáramlás további mélységi támaszt és szellőzést nyújt. Ideális alacsonyabb ágyakhoz.


Termékváltozatok

80x200 matrac 395 000 Ft
megrendelése

Szállítás a következő dátumig: 45 munkanap

db
90x200 matrac 399 000 Ft
raktáron

Szállítás a következő dátumig: 10 munkanap

db
160x200 matrac 699 000 Ft
megrendelése

Szállítás a következő dátumig: 45 munkanap

db
180x200 matrac 739 000 Ft
megrendelése

Szállítás a következő dátumig: 45 munkanap

db
Atipikus/nem szokványos méret Az atipikus termék mérete és ára külön kérésre

Kérdezzen nyugodtan bármit

a megadott e-mail nem lesz a kérdésnél megjelenítve
Itt tegye fel kérdését.

Írja meg kérem ismereteit ezzel a termékkel kapcsolatban

a megadott e-mail nem lesz a kérdésnél megjelenítve
az értékeléshez klikkeljen
Ide írja be be teljes benyomását a termékről és a termék végső értékelését.
Az előnyöket és hátrányokat, minden pontot önálló sorba tüntessen fel.
Amennyiben semmi nem ju eszébe, hagyja üresen a rovatot