Matrac TEMPUR® Micro-Tech 22

Műszaki paraméterek

Összetevő TEMPUR
Merevség egy skálán 1-től 5-ig, az 1-es a legpuhább és az 5-ös a legmerevebb matrac. A megfelelő merevség kiválasztásánál segítségére lehet a következő merevségi érzések formulációja:

merevség merevségi érzés
1 nagyon puha
2 puha
3 közepesen merev
4 merev
5 negyon merev
3 (közepesen merev)
Teherbírás 130 kg
Eltávolítható huzat Könnyen eltávolítható és mosható. igen
Mosás 40 °C
Matrac magassága 22 cm
Atipikus méretek lehetősége igen
Garancia 7 év

Ajánlás

Kinek ajánlott a matrac:
Férfi A férfiak általában a közepesen merev és merev matracokat részasítik előnyben (3-as merevség és magasabb). Magasabb életkorban viszont már a nagyobb kényelem érdekében ajánlottabb puhább matrac kiválasztása, a megfelő támasz érdekében optimálisan memory habból.

A matrac elhelyezhető: Nem csak a matrac, de az elhelyezése is befolyásolja az alvása minőségét. A megfelelő elhelyezés kiválasztásával bebiztosíthatja a matrac hosszabb élettartamát és nagyobb higiéniáját.
  • Szilárd lap A szilárd lap vagy padló a matrac legalapvetőbb elhelyezési felülete. Egyszerűségének köszönhetően viszont nem teszi lehetővé a levegő áramlását és a matrac szellőzését.
  • Nem állítható ágyrács Leces, lemellás vagy szegmens. Minőségi alapot nyújt a matracnak állítás lehetősége nélkül. Fontos paraméter a szegmensek, illetve lamellák merevségi szintje.
  • Állítható ágyrács A maximális kényelmet nyújtja különböző állíthatósági szintekben - hát, lábak, egész. A rácsok állíthatók manuálisan és motorosan is.

A matrac segít megelőzni: A TEMPUR matracok segítenek megelőzni több egészségügyi problémát is.
A nyaki és háti gerinc fájdalmait Az antidecubitus hatású TEMPUR matracok anatómiailag megfelelő elhelyezkedést biztosítanak nekünk, így biztosítanak izmainknak és mozgásszerveinknek megfelelő relaxációt.
Izületi fájdalmakat A TEMPUR matracok antidecubitus hatása lehetővé teszi a kellő ellazulást az ízületek és ínszalagok számára az alvás folyamán.
Nyugtalan alvást A TEMPUR matrac stabilizálja a testünket egy optimális pózban, így megszünteti a forgolódást az éjszaka.
Vérkeringési problémákat A matrac anyaga nem képez ellennyomást, ezzel lényegesen megkönnyíti a vérkeringést, így sokkal megfelelőbb lesz az izmok vérellátása és ebből kifolyólag a regenerációja is.
Izmok megmerevedését A matrac fekvőfelülete serkenti az akupresszúrás pontokat, amelyek segítenek ellazítani az izmokat alvás közben.
A matrac az alábbi alvási pozíciókhoz alkalmas: Az összes matracon lehetséges tetszőleges pozíciókban aludni, viszont a huzat és belső kialakítása miatt néhány matracon alkalmasabb például az oldalt fekvés.
Oldalt
Háton
Hason

Gyártó

TEMPUR

Leírás

Az új Micro-TechTM by TEMPUR® matracokat a vezető skandináv mérnökök és formatervezők úgy alkották meg, hogy maradéktalanul eleget tegyenek a TEMPUR termékektől elvárt minőségbeli elvárásoknak.

A habok olyan összetételben szerepelnek, hogy tökéletesen kielégítsék a kényelem iránti vágyakat. A stílusos megjelenésű, avantgárd huzat könnyen eltávolítható és mosható 40° C-on, így a matrac maximális frissessége könnyedén és hosszú ideig megőrizhető.

A Micro-TechTM 22 egy közepesen merev matrac, amely könnyed támaszt nyújt testének és lehetővé teszi az egyszerű mozgást a fekvőfelületen. Az innovatív TEMPUR® anyag DuraBaseTM habbal kombinálva megfelelő támasztékot ad, ezzel biztosítva a tökéletes alvás élményét.


Termékváltozatok

1 db 160X200 matrac 619 000 Ft
megrendelése

Szállítás a következő dátumig: 25 munkanap

db
1 db 180x200 matrac 679 000 Ft
megrendelése

Szállítás a következő dátumig: 25 munkanap

db
1 db 90x200 matrac 349 000 Ft
raktáron

Szállítás a következő dátumig: 10 munkanap

db
Atipikus/nem szokványos méret Az atipikus termék mérete és ára külön kérésre

Kérdezzen nyugodtan bármit

a megadott e-mail nem lesz a kérdésnél megjelenítve
Itt tegye fel kérdését.

Írja meg kérem ismereteit ezzel a termékkel kapcsolatban

a megadott e-mail nem lesz a kérdésnél megjelenítve
az értékeléshez klikkeljen
Ide írja be be teljes benyomását a termékről és a termék végső értékelését.
Az előnyöket és hátrányokat, minden pontot önálló sorba tüntessen fel.
Amennyiben semmi nem ju eszébe, hagyja üresen a rovatot