Matrac TEMPUR® Hybrid Supreme

Műszaki paraméterek

Anyagösszetétel New Precision™ Micro rugók

A rugók hidegen nyújtott acélból készültek. A 90x200 cm méretben 16x37 = 592 rugó található. A hab a rugók körül az élek támaszaként is szolgál.
TEMPUR
Levehető huzat igen
Mosás 60°C
Magasság 21 cm
A huzat kiegészítő leírása Ellenálló szövetből készült friss cserélhető huzat. QuickRefresh™
Atipikus méretek igen
Garancia 10 év

Ajánlás

Kinek ajánlott a matrac:
Férfi A férfiak általában a közepesen kemény és kemény matracokat részesítik előnyben (3-as és magasabb keménység). Magasabb életkorban viszont már a nagyobb kényelem érdekében ajánlottabb puhább matrac kiválasztása, a megfelő támasz érdekében optimálisan memória habból.

A matrac elhelyezhető: Az ágyrács kiválasztásánál figyelembe kell venni, hogy milyen matracot fogunk majd ráhelyezni. A megfelelő ágyrács kiválasztásával és a matrac megfelelő elhelyezésével megnövelhető annak élettartama és higiénája. Néhány matrac például nem alkalmas állítható ágyrácsokhoz.
  • Szilárd lap A szilárd lap vagy padló a matrac legalapvetőbb elhelyezési felülete. Egyszerűségének köszönhetően viszont nem teszi lehetővé a levegő áramlását és a matrac szellőzését.
  • Nem állítható Leces, lemellás vagy szegmens. Minőségi alapot nyújt a matracnak állítás lehetősége nélkül. Fontos paraméter a szegmensek, illetve lamellák merevségi szintje.
  • Állítható A maximális kényelmet nyújtja különböző állíthatósági szintekben - hát, lábak, egész. A rácsok állíthatók manuálisan és motorosan is.

A matrac segít megelőzni: Az egészségügyi matracok segítenek megelőzni több egészségügyi problémát is.
A nyaki és háti gerinc fájdalmait A matracbelsők tanúsított egészségügyi segédezközök, amelyek úgy vannak kialakítva, hogy biztosítsák a megfelelő anatómiai testhelyzetet alvás közben és segítsenek az egészségügyi problémáknál.
Ízületi fájdalmakat Az egészségügyi matrac lehetővé teszi az ízületek és ínszalagok szükséges ellazulását alvás közben.
Allergia megnyilvánulását A tanúsított összetevők biztosítják az egészséges közeget, hatással vannak az atkák és allergének elszaporodása ellen.
Izmok megmerevedését A matrac fekvőfelülete serkenti az akupresszúrás pontokat, amelyek segítenek ellazítani az izmokat alvás közben.
A matrac az alábbi alvási pozíciókhoz alkalmas: Az összes matracon tetszőleges pozíciókban lehet aludni, viszont a huzat és belső kialakítása miatt néhány matracon alkalmasabb például az oldalt fekvés.
Oldalt
Háton
Hason

Gyártó

TEMPUR

Leírás

Élje át, a minőségi alvást! A kényelmes, 21 cm magas TEMPUR® Hybrid Supreme egyesíti a TEMPUR anyag tulajdonságait a matrac belsejében található, egymástól független rugók rendszerével, a lehető legkellemesebb alvás élményét hozva el Önnek.

A TEMPUR® Hybrid Supreme összetevői:
• 3 cm tökéletesített TEMPUR® réteg
• 5 cm TEMPUR® dinamikus támasztó réteg
• 10 cm Precision ™ micro rugózat
• 3 cm DURABASE ™ ellenálló alap
A felső TEMPUR® réteg lehetővé teszi a test vonalaihoz való tökéletes alkalmazkodást, a kellemes támaszt pedig a matrac belsejében található rugók biztosítják. Az rugók optimális merevségűek, és saját, különálló tokban vannak elhelyezve, összhangban a TEMPUR anyaggal, így egyenként reagálnak mozdulataira, miközben támaszt nyújtanak.

A külön tokokban elhelyezett rugókat hosszú élettartam és csendesebb működés jellemzi a klasszikus változatokhoz képest.

A TEMPUR® Hybrid külső habszerkezete kellő támaszt nyújt a matrac széleinél, ezzel növeli a matrac kihasználási felületét: a széleken ugyanolyan teljes értékű támasz, mint középen.

QuickRefresh ™ huzat: A Hybrid Supreme ellenálló szövetekből készült huzata könnyen eltávolítható és 60 ° C-on is mosható, így hosszú ideig megőrizheti matraca frissességét.


Termékváltozatok

80x200 matrac 464 990 Ft
Rendelésre

Kiszállítás: 45 munkanap

db
90x200 matrac 499 990 Ft
Rendelésre

Kiszállítás: 45 munkanap

db
160x200 matrac 899 990 Ft
Rendelésre

Kiszállítás: 45 munkanap

db
180x200 matrac 999 990 Ft
Rendelésre

Kiszállítás: 45 munkanap

db
Atipikus/nem szokványos méret Az atipikus termék mérete és ára külön kérésre

Kérdésével forduljon hozzánk bizalommal

a megadott e-mail nem lesz a kérdésnél megjelenítve
Itt tegye fel kérdését.

Írja meg kérem ismereteit ezzel a termékkel kapcsolatban

a megadott e-mail nem lesz a kérdésnél megjelenítve
az értékeléshez klikkeljen
Ide írja be be teljes benyomását a termékről és a termék végső értékelését.
Az előnyöket és hátrányokat, minden pontot önálló sorba tüntessen fel.
Amennyiben semmi nem ju eszébe, hagyja üresen a rovatot