Matrac TEMPUR® Cloud Supreme

Műszaki paraméterek

Anyagösszetétel TEMPUR
Teherbírás 130 kg
Levehető huzat Könnyen eltávolítható és mosható. igen
Mosás 60 °C
Magasság 21 cm
A huzat kiegészítő leírása Érintésre kellemes huzat geometriai alakzatokkal. QuickRefresh™
Atipikus méretek igen
Garancia 10 év

Ajánlás

Kinek ajánlott a matrac:
Férfi A férfiak általában a közepesen kemény és kemény matracokat részesítik előnyben (3-as és magasabb keménység). Magasabb életkorban viszont már a nagyobb kényelem érdekében ajánlottabb puhább matrac kiválasztása, a megfelő támasz érdekében optimálisan memória habból.

A matrac elhelyezhető: Az ágyrács kiválasztásánál figyelembe kell venni, hogy milyen matracot fogunk majd ráhelyezni. A megfelelő ágyrács kiválasztásával és a matrac megfelelő elhelyezésével megnövelhető annak élettartama és higiénája. Néhány matrac például nem alkalmas állítható ágyrácsokhoz.
  • Szilárd lap A szilárd lap vagy padló a matrac legalapvetőbb elhelyezési felületei. Egyszerűségének köszönhetően viszont nem teszi lehetővé a levegő áramlását és a matrac szellőzését.
  • Nem állítható Leces, lamellás vagy szegmens. Minőségi alapot nyújt a matracnak állítási lehetőség nélkül. Fontos paraméter a szegmensek, illetve lamellák merevségi szintje.
  • Állítható A maximális kényelmet nyújtja különböző állíthatósági szintekben - hát, lábak, egész. A rácsok állíthatók manuálisan és motorosan is.

A matrac segít megelőzni: A TEMPUR matracok segítenek megelőzni több egészségügyi problémát is.
A nyaki és háti gerinc fájdalmait Az antidecubitus hatású TEMPUR matracok anatómiailag megfelelő elhelyezkedést biztosítanak nekünk, így biztosítanak izmainknak és mozgásszerveinknek megfelelő relaxációt.
Ízületi fájdalmakat A TEMPUR matracok antidecubitus hatása lehetővé teszi a kellő ellazulást az ízületek és ínszalagok számára az alvás folyamán.
Allergia megnyilvánulását A TEMPUR matrac stabilizálja a testünket egy optimális pózban tartja, így megszünteti a forgolódást az éjszaka.
Izmok megmerevedését A matrac anyaga nem képez ellennyomást, ezzel lényegesen megkönnyíti a vérkeringést, így sokkal megfelelőbb lesz az izmok vérellátása és ebből kifolyólag a regenerációja is.
A matrac az alábbi alvási pozíciókhoz alkalmas: Az összes matracon tetszőleges pozíciókban lehet aludni, viszont a huzat és belső kialakítása miatt néhány matracon alkalmasabb például az oldalt fekvés.
Oldalt
Háton
Hason

Gyártó

TEMPUR

Leírás

A TEMPUR® Cloud kollekciót a gyártó TEMPUR® anyag puhább változataként alkotta meg. A matrac gyorsabban reagál a test hőmérsékletére és súlyára az azonnali ellazulása érdekében. Az alapos teszteléseknek alávetett, nyitott sejtszerkezet lágysága ellenére kiválóan ellenáll mindennemű terhelésnek. Így minden éjszaka úgy érezheti magát, mintha egy felhőcskén feküdne.

A TEMPUR® Cloud Supreme összetevői:
• 5 cm TEMPUR® extra puha réteg
• 5 cm TEMPUR® támogató réteg
• 11 cm DURABASE ™ ellenálló alap

A TEMPUR® Cloud Supreme biztosítja a puhaság és támasz kiegyensúlyozott érzését. A különleges TEMPUR® Extra Soft anyag azonnali alkalmazkodást és ellazulást nyújt, míg a TEMPUR® anyag alsó rétege biztosítja a megfelelő támaszt.

A QuickRefresh ™ huzat könnyen eltávolítható és mosható.

A TEMPUR® Cloud kollekciója ajánlott mindazok számára, akik puha érzést keresnek megfelelő támasszal, ami már az első éjszakától fogva elkíséri nyugodt, mély és pihentető álmukat.


Termékváltozatok

80x200 matrac 455 990 Ft
Rendelésre

Kiszállítás: 45 munkanap

db
90x200 matrac 479 990 Ft
raktáron

Kiszállítás: 10 munkanap

db
160x200 matrac 839 990 Ft
Rendelésre

Kiszállítás: 45 munkanap

db
180x200 matrac 939 990 Ft
Rendelésre

Kiszállítás: 45 munkanap

db
Atipikus/nem szokványos méret Az atipikus termék mérete és ára külön kérésre

Kérdésével forduljon hozzánk bizalommal

a megadott e-mail nem lesz a kérdésnél megjelenítve
Itt tegye fel kérdését.

Írja meg kérem ismereteit ezzel a termékkel kapcsolatban

a megadott e-mail nem lesz a kérdésnél megjelenítve
az értékeléshez klikkeljen
Ide írja be be teljes benyomását a termékről és a termék végső értékelését.
Az előnyöket és hátrányokat, minden pontot önálló sorba tüntessen fel.
Amennyiben semmi nem ju eszébe, hagyja üresen a rovatot