Matrac TEMPUR® Cloud Elite

Műszaki paraméterek

Összetevő TEMPUR
Teherbírás 130 kg
Eltávolítható huzat Könnyen eltávolítható és mosható. igen
Mosás 60 °C
Matrac magassága 25 cm
A huzat kiegészítő kialakítása Érintésre kellemes huzat geometriai alakzatokkal. QuickRefresh™
Atipikus méretek lehetősége igen
Garancia 10 év

Ajánlás

Kinek ajánlott a matrac:
Férfi A férfiak általában a közepesen merev és merev matracokat részasítik előnyben (3-as merevség és magasabb). Magasabb életkorban viszont már a nagyobb kényelem érdekében ajánlottabb puhább matrac kiválasztása, a megfelő támasz érdekében optimálisan memory habból.

A matrac elhelyezhető: Nem csak a matrac, de az elhelyezése is befolyásolja az alvása minőségét. A megfelelő elhelyezés kiválasztásával bebiztosíthatja a matrac hosszabb élettartamát és nagyobb higiéniáját.
  • Szilárd lap A szilárd lap vagy padló a matrac legalapvetőbb elhelyezési felülete. Egyszerűségének köszönhetően viszont nem teszi lehetővé a levegő áramlását és a matrac szellőzését.
  • Nem állítható ágyrács Leces, lemellás vagy szegmens. Minőségi alapot nyújt a matracnak állítás lehetősége nélkül. Fontos paraméter a szegmensek, illetve lamellák merevségi szintje.
  • Állítható ágyrács A maximális kényelmet nyújtja különböző állíthatósági szintekben - hát, lábak, egész. A rácsok állíthatók manuálisan és motorosan is.

A matrac segít megelőzni: A TEMPUR matracok segítenek megelőzni több egészségügyi problémát is.
A nyaki és háti gerinc fájdalmait Az antidecubitus hatású TEMPUR matracok anatómiailag megfelelő elhelyezkedést biztosítanak nekünk, így biztosítanak izmainknak és mozgásszerveinknek megfelelő relaxációt.
Izületi fájdalmakat A TEMPUR matracok antidecubitus hatása lehetővé teszi a kellő ellazulást az ízületek és ínszalagok számára az alvás folyamán.
Nyugtalan alvást A TEMPUR matrac stabilizálja a testünket egy optimális pózban, így megszünteti a forgolódást az éjszaka.
Vérkeringési problémákat A matrac anyaga nem képez ellennyomást, ezzel lényegesen megkönnyíti a vérkeringést, így sokkal megfelelőbb lesz az izmok vérellátása és ebből kifolyólag a regenerációja is.
Izmok megmerevedését A matrac fekvőfelülete serkenti az akupresszúrás pontokat, amelyek segítenek ellazítani az izmokat alvás közben.
A matrac az alábbi alvási pozíciókhoz alkalmas: Az összes matracon lehetséges tetszőleges pozíciókban aludni, viszont a huzat és belső kialakítása miatt néhány matracon alkalmasabb például az oldalt fekvés.
Oldalt
Háton
Hason

Gyártó

TEMPUR

Leírás

A TEMPUR® Cloud kollekciót a gyártó TEMPUR® anyag puhább változataként alkotta meg. A matrac gyorsabban reagál a test hőmérsékletére és súlyára az azonnali ellazulása érdekében. Az alapos teszteléseknek alávetett, nyitott sejtszerkezet lágysága ellenére kiválóan ellenáll mindennemű terhelésnek. Így minden éjszaka úgy érezheti magát, mintha egy felhőcskén feküdne.

A TEMPUR® Cloudu Elite összetevői:
• 7 cm TEMPUR® extra puha réteg
• 7 cm TEMPUR® támogató réteg
• 11 cm DURABASE ™ ellenálló alap

A TEMPUR® Cloud Supreme biztosítja a puhaság és támasz kiegyensúlyozott érzését. A különleges TEMPUR® Extra Soft anyag azonnali alkalmazkodást és ellazulást nyújt, míg a TEMPUR® anyag alsó rétege biztosítja a megfelelő támaszt.

A QuickRefresh ™ huzat könnyen eltávolítható és mosható.

A TEMPUR® Cloud kollekciója ajánlott mindazok számára, akik puha érzést keresnek megfelelő támasszal, ami már az első éjszakától fogva elkíséri nyugodt, mély és pihentető álmukat.


Termékváltozatok

80x200 matrac 525 000 Ft
megrendelése

Szállítás a következő dátumig: 45 munkanap

db
90x200 matrac 549 000 Ft
raktáron

Szállítás a következő dátumig: 10 munkanap

db
160x200 matrac 919 000 Ft
megrendelése

Szállítás a következő dátumig: 45 munkanap

db
180x200 matrac 999 000 Ft
megrendelése

Szállítás a következő dátumig: 45 munkanap

db
Atipikus/nem szokványos méret Az atipikus termék mérete és ára külön kérésre

Kérdezzen nyugodtan bármit

a megadott e-mail nem lesz a kérdésnél megjelenítve
Itt tegye fel kérdését.

Írja meg kérem ismereteit ezzel a termékkel kapcsolatban

a megadott e-mail nem lesz a kérdésnél megjelenítve
az értékeléshez klikkeljen
Ide írja be be teljes benyomását a termékről és a termék végső értékelését.
Az előnyöket és hátrányokat, minden pontot önálló sorba tüntessen fel.
Amennyiben semmi nem ju eszébe, hagyja üresen a rovatot