Matrac TEMPUR® Cloud 19

Műszaki paraméterek

Anyagösszetétel TEMPUR
Keménység egy skálán 1-től 5-ig, az 1-es a legpuhább és az 5-ös a legmerevebb matrac. A megfelelő merevség kiválasztásánál segítségére lehet a következő merevségi érzések formulációja:

merevség merevségi érzés
1 nagyon puha
2 puha
3 közepesen merev
4 merev
5 nagyon merev
2 (puha)
Teherbírás 130 kg
Levehető huzat igen
Mosás 40°C
Magasság 19 cm
Huzat A poliészter és pamut keverékéből készült Double jersey triagle huzat gátolja a baktériumok és atkák megjelenését, továbbá megakadályozza az izzadság és más nedvesség bejutását a matracba, így növeli annak élettartamát. A huzat hosszú időn át megőrzi frisseségét. Poliészter és pamut keveréke
A huzat kiegészítő leírása A huzat különleges kialakítása megakadályozza a baktériumok és atkák megjelenését, így alkalmas allergiások számára is. Hipoallergén
Atipikus méretek igen
Garancia 10 év

Ajánlás

Kinek ajánlott a matrac:
Férfi A férfiak általában a közepesen kemény és kemény matracokat részesítik előnyben (3-as és magasabb keménység). Magasabb életkorban viszont már a nagyobb kényelem érdekében ajánlottabb puhább matrac kiválasztása, a megfelő támasz érdekében optimálisan memória habból.

A matrac elhelyezhető: Az ágyrács kiválasztásánál figyelembe kell venni, hogy milyen matracot fogunk majd ráhelyezni. A megfelelő ágyrács kiválasztásával és a matrac megfelelő elhelyezésével megnövelhető annak élettartama és higiénája. Néhány matrac például nem alkalmas állítható ágyrácsokhoz.
  • Szilárd lap A szilárd lap vagy padló a matrac legalapvetőbb elhelyezési felületei. Egyszerűségének köszönhetően viszont nem teszi lehetővé a levegő áramlását és a matrac szellőzését.
  • Nem állítható Leces, lamellás vagy szegmens. Minőségi alapot nyújt a matracnak állítási lehetőség nélkül. Fontos paraméter a szegmensek, illetve lamellák merevségi szintje.
  • Állítható A maximális kényelmet nyújtja különböző állíthatósági szintekben - hát, lábak, egész. A rácsok állíthatók manuálisan és motorosan is.

A matrac segít megelőzni: A TEMPUR matracok segítenek megelőzni több egészségügyi problémát is.
A nyaki és háti gerinc fájdalmait Az antidecubitus hatású TEMPUR matracok anatómiailag megfelelő elhelyezkedést biztosítanak nekünk, így biztosítanak izmainknak és mozgásszerveinknek megfelelő relaxációt.
Ízületi fájdalmakat A TEMPUR matracok antidecubitus hatása lehetővé teszi a kellő ellazulást az ízületek és ínszalagok számára az alvás folyamán.
Nyugtalan alvást A TEMPUR matrac stabilizálja a testünket egy optimális pózban tartja, így megszünteti a forgolódást az éjszaka.
Vérkeringési problémákat A matrac anyaga nem képez ellennyomást, ezzel lényegesen megkönnyíti a vérkeringést, így sokkal megfelelőbb lesz az izmok vérellátása és ebből kifolyólag a regenerációja is.
Izmok megmerevedését A matrac fekvőfelülete serkenti az akupresszúrás pontokat, amelyek segítenek ellazítani az izmokat alvás közben.
A matrac az alábbi alvási pozíciókhoz alkalmas: Az összes matracon tetszőleges pozíciókban lehet aludni, viszont a huzat és belső kialakítása miatt néhány matracon alkalmasabb például az oldalt fekvés.
Oldalt
Háton
Hason

Gyártó

TEMPUR

Leírás

A TEMPUR Cloud különlegessége az egyedi puhaság és a gerincet támasztó érzet egyedi kombinációjában rejlik – a két tulajdonság mesteri módon ajándékozza meg az ellazulás és megkönnyebbülés érzésével. Mindez a különlegesen kialakított TEMPUR ES (extra soft/extra puha) anyagnak köszönhető. A TEMPUR támogató réteggel együtt a TEMPUR Cloud matrac optimális támaszt és tökéletes kényelmet biztosít, ami a márka összes termékét jellemzi. A hipoallergén huzat magas higiéniai szintet képvisel, ugyanakkor eltávolítható és 40 ° C-on mosható, így biztosított a hosszú távú frissesség.


Termékváltozatok

80x200 matrac 395 990 Ft
Rendelésre

Kiszállítás: 45 munkanap

db
90x200 matrac 399 990 Ft
raktáron

Kiszállítás: 10 munkanap

db
160x200 matrac 699 990 Ft
Rendelésre

Kiszállítás: 45 munkanap

db
180x200 matrac 749 990 Ft
Rendelésre

Kiszállítás: 45 munkanap

db
Atipikus/nem szokványos méret Az atipikus termék mérete és ára külön kérésre

Kérdésével forduljon hozzánk bizalommal

a megadott e-mail nem lesz a kérdésnél megjelenítve
Itt tegye fel kérdését.

Írja meg kérem ismereteit ezzel a termékkel kapcsolatban

a megadott e-mail nem lesz a kérdésnél megjelenítve
az értékeléshez klikkeljen
Ide írja be be teljes benyomását a termékről és a termék végső értékelését.
Az előnyöket és hátrányokat, minden pontot önálló sorba tüntessen fel.
Amennyiben semmi nem ju eszébe, hagyja üresen a rovatot