Magic Air MD 3.0 - Szellős matrac

Műszaki paraméterek

Anyagösszetétel Hideghab
Keménység egy skálán 1-től 5-ig, az 1-es a legpuhább és az 5-ös a legmerevebb matrac. A megfelelő merevség kiválasztásánál segítségére lehet a következő merevségi érzések formulációja:

merevség merevségi érzés
1 nagyon puha
2 puha
3 közepesen merev
4 merev
5 nagyon merev
2 (puha)
3 (közepesen kemény)
Levehető huzat igen
Magasság 25 cm
Belső magasság 23 cm
A huzat kiegészítő leírása o 2,5 cm Extra Soft hab Hideghab
Atipikus méretek igen
Garancia 6 év

Ajánlás

Kinek ajánlott a matrac:
Férfi A férfiak általában a közepesen kemény és kemény matracokat részesítik előnyben (3-as és magasabb keménység). Magasabb életkorban viszont már a nagyobb kényelem érdekében ajánlottabb puhább matrac kiválasztása, a megfelő támasz érdekében optimálisan memória habból.

A matrac elhelyezhető: Nem csak a matrac, de az elhelyezése is befolyásolja az alvása minőségét. A megfelelő elhelyezés kiválasztásával bebiztosíthatja a matrac hosszabb élettartamát és nagyobb higiéniáját.
  • Szilárd lap A szilárd lap vagy padló a matrac legalapvetőbb elhelyezési felülete. Egyszerűségének köszönhetően viszont nem teszi lehetővé a levegő áramlását és a matrac szellőzését.
  • Nem állítható Leces, lemellás vagy szegmens. Minőségi alapot nyújt a matracnak állítás lehetősége nélkül. Fontos paraméter a szegmensek, illetve lamellák merevségi szintje.
  • Állítható A maximális kényelmet nyújtja különböző állíthatósági szintekben - hát, lábak, egész. A rácsok állíthatók manuálisan és motorosan is.

A matrac segít megelőzni: A hideg hab matracok segítenek megelőzni több egészségügyi problémát is.
A nyaki és háti gerinc fájdalmait A minőségi hideg hab elasztikus és megfelelő támaszt nyújt a háti és nyaki gerinc ellazulásához.
Allergia megnyilvánulását A felhasznált anyagok segítségével csökken az allergének és atkák előfordulásának veszélye a belsőben, így megmarad a magas higiéniai szint az ágyban.
Túlzott izzadást A belső pórusos anyaga segít a szellőzésben és hatékonyan elvezeti az izzadságot alvás közben.
A matrac az alábbi alvási pozíciókhoz alkalmas: Az összes matracon tetszőleges pozíciókban lehet aludni, viszont a huzat és belső kialakítása miatt néhány matracon alkalmasabb például az oldalt fekvés.
Oldalt
Háton

Gyártó

PerDormire

Leírás

Szeretne kipróbálni valami újat? A Magic AIIR MD 3.0 egy formabontóan új átmetszési technológiát hoz el hálószobájába, egy teljesen új fekvési érzést biztosítva, amilyennel korábban nem találkozott. A rugalmas érzés mellett a memory hab remek támaszt nyújt a testnek, ezzel együtt nagyon kellemes és kényelmes.

A huzat ízléses kialakításával, modern megjelenésével, és praktikusságával azonnal magával ragadja. Jó hír az allergiások számára, hogy a huzat könnyen eltávolítható és mosható, s mivel antiallergén szövetekből készült, nem engedi magába sem a port, sem pedig az atkákat. A matrac és a huzat tökéletesen levegőzik és a jó szellőzésnek köszönhetően elvezeti a felesleges hőt és párát.

Mivel nem lesz melege, éjszakáit nem fogja forgolódással tölteni, így az alvás sokkal mélyebb, minőségibb és egészségesebb lesz.

Jöjjön el valamelyik AzAlvásért üzletünkbe, és próbálja ki ezt a nagyszerű, innovatív matracot!

Legfontosabb tulajdonságok

• Rugalmas fekvés az Aiir tehnológiának köszönhetően
• A memory hab kényelmét és a rugalmas érzést kombináló belső
• Szellőztetőkkel ellátott innovatív huzat
• Nagyszerű hő-, és pára elvezetés


Matrac összetétele

• Huzat A oldala:
o 2,5 cm Extra Soft hab
• 5 cm AIIR memory hab
• 7 cm AIIR hideghab
• 4 cm AIIR hideghab
• 7 cm AIIR hideghab


Hasonló termékeket itt is talál

Matracok PerDormire

Kérdésével forduljon hozzánk bizalommal

a megadott e-mail nem lesz a kérdésnél megjelenítve
Itt tegye fel kérdését.

Írja meg kérem ismereteit ezzel a termékkel kapcsolatban

a megadott e-mail nem lesz a kérdésnél megjelenítve
az értékeléshez klikkeljen
Ide írja be be teljes benyomását a termékről és a termék végső értékelését.
Az előnyöket és hátrányokat, minden pontot önálló sorba tüntessen fel.
Amennyiben semmi nem ju eszébe, hagyja üresen a rovatot