Lux Estate Plush - luxusos rúgós matrac alappal + fa lábak

Műszaki paraméterek

Összetevő IntelliCoil rúgó

A speciális IntelliCoil™ titán rúgó egyedi, rúgó a rúgóban kivitelezésű. Kényelmet biztosít és mindemellett támaszt is a testének mélyen a matracban, aminek köszönhetően csökkenti a forgás szükségességét.
rúgók
Teherbírás 150 kg
Matrac magassága 45 cm
Huzat PrimaCool™ huzat

Az exkluzív PrimaCool™ huzatunk magába rejti a természetesen szellőző selymet és egy öt cm vastag gél habot, amely OUTLAST® hűsítő hatású anyaggal töltött gyapjúrostokkal van körbeszőve.
selyem
A huzat kiegészítő kialakítása PrimaVent™ szellőző rendszer

A stílusos sárgarés szellőzőnyílások úgy vannak kialakítva, hogy a lehető legjobban segítsék a levegő áramlását és így biztosítsanak még nyugodtabb éjszakát.
szellőző rendszer
Garancia 10 év

Ajánlás

Kinek ajánlott a matrac:
Férfi A férfiak általában a közepesen merev és merev matracokat részasítik előnyben (3-as merevség és magasabb). Magasabb életkorban viszont már a nagyobb kényelem érdekében ajánlottabb puhább matrac kiválasztása, a megfelő támasz érdekében optimálisan memory habból.

Gyártó

Stearns & Foster

Leírás

Luxus, ami semmihez sem hasonlítható. A Lux Estate™ Plush a lehető legjobb alvás érzést nyújtja.

PrimaCool™ huzat. Az exkluzív PrimaCool™ huzatunk magába rejti a természetesen szellőző selyemet, és a hűsítő hatású OUTLAST® anyaggal töltött gyapjúszálakkal átvarrott öt centiméter vastag gél habot.

PrimaVent™ szellőtő rendszer. A stílusos sárgaréz szellőtők úgy vannak kialakítva, hogy támogassák a szellőzést és a lehető legjobb légáramlást a nyugodtabb alvás érdekében.

IntelliCoil™ rúgók. A titániumból készült IntelliCoil™ rúgók egyedi rúgó a rúgóban kialakításúak. Kényelmet és határozott támaszt nyújt testének mélyen a matracban, aminek köszönhetően csökkenti annak a szügségét, hogy átforduljon az éjszaka.

Kézi átvarrás. A különleges olasz módszerű átvarrásnak köszönhetően a matrac rétegei szorosan egymáson maradnak és remekül tartanak. A kézi varrás megakadályozza a rétegek fokozatos elcsúszását, így képeznek hosszútávú és egyedi érzést.

LEGFONTOSABB TULAJDONSÁGOK
IntelliCoil™ titánium rúgó a rúgóban
PrimaCool™ OUTLAST® anyagú huzat, gyapjúval és selyemmel
PrimaCool™ gél memory hab
PrimaSense™ gélhab
PrimaVent™ szellőző rendszer
Kasmírral töltött huzat
StabiLux™ matrac széleit merevítő rendszer
PrimaCore™ komfort réteg
Pillow TopSmartAlign™ latex
Pamut és gyapjú alátét
Magasság - 45 cm

A kárpitozott ágy alap úgy van kialakítva, hogy kiegészítse a Stearns & Foster matracokat nem csak színben, de mintában, stílusban és minőségben is. Az ipari kivitelezésű rács ellenáll a mindennapi terheléseknek és egyenletesen elosztja a teljes testsúlyt.

A beépített részleges rugalmasságú elemeknek köszönhetően a rács jobban elnyeli a nyomást, amely a rajta való mozgáskor képtződik. Ezzel biztosít hosszabb élettartamot a matracnak összehasonlításban például a fa alapokkal.

A masszív sarokvédők gondoskodnak a biztonságról és ellenállóképességről, továbbá kiegészítik az alap kifinomult kivitelezését. Bronzból készültek, így nagyszerűen összeillenek a PrimaVent ™ szellőzőkkel. A csodálatos Stearns & Foster alap biztosítsa Önnek, hogy még jobban kiélvezheti az alvását, ráadásul még hosszabb idejig.

A fából készült Wenge lábak a részét képezik.


Termékváltozatok

180x200 2 299 000 Ft
megrendelése

Szállítás a következő dátumig: 40 munkanap

db
200x200 2 449 000 Ft
megrendelése

Szállítás a következő dátumig: 40 munkanap

db

Kérdezzen nyugodtan bármit

a megadott e-mail nem lesz a kérdésnél megjelenítve
Itt tegye fel kérdését.

Írja meg kérem ismereteit ezzel a termékkel kapcsolatban

a megadott e-mail nem lesz a kérdésnél megjelenítve
az értékeléshez klikkeljen
Ide írja be be teljes benyomását a termékről és a termék végső értékelését.
Az előnyöket és hátrányokat, minden pontot önálló sorba tüntessen fel.
Amennyiben semmi nem ju eszébe, hagyja üresen a rovatot