Lux Estate Plush - luxus rugós matrac alappal + fa lábak

Műszaki paraméterek

Anyagösszetétel IntelliCoil rugó

A speciális IntelliCoil™ titán rugó egyedi, rugó a rugóban kivitelezésű. Kényelmet biztosít és mindemellett támaszt is a testének mélyen a matracban, aminek köszönhetően csökkenti a forgás szükségességét.
Rugó
Teherbírás 150 kg
Magasság 45 cm
Huzat PrimaCool™ huzat

Az exkluzív PrimaCool™ huzatunk magába rejti a természetesen szellőző pamutot és egy öt cm vastag gél habot, amely OUTLAST® hűsítő hatású anyaggal töltött gyapjúrostokkal van körbeszőve.
Pamut
A huzat kiegészítő leírása PrimaVent™ szellőző rendszer

A stílusos sárgarés szellőzőnyílások úgy vannak kialakítva, hogy a lehető legjobban segítsék a levegő áramlását és így biztosítsanak még nyugodtabb éjszakát.
Szellőző rendszer
Garancia 10 év

Ajánlás

Kinek ajánlott a matrac:
Férfi A férfiak általában a közepesen kemény és kemény matracokat részesítik előnyben (3-as és magasabb keménység). Magasabb életkorban viszont már a nagyobb kényelem érdekében ajánlottabb puhább matrac kiválasztása, a megfelő támasz érdekében optimálisan memória habból.

Gyártó

Stearns & Foster

Leírás

Luxus, ami semmihez sem hasonlítható. A Lux Estate™ Plush a lehető legjobb alvás érzést nyújtja.

PrimaCool™ huzat. Az exkluzív PrimaCool™ huzatunk magábarejti a természetesen szellőző selymet, és a hűsítő hatású OUTLAST® anyaggal töltött gyapjúszálakkal átvarrott öt centiméter vastag gél habot.

PrimaVent™ szellőtő rendszer. A stílusos sárgaréz szellőzők úgy vannak kialakítva, hogy támogassák a szellőzést és a lehető legjobb légáramlást a nyugodtabb alvás érdekében.

IntelliCoil™ rugók. A titániumból készült IntelliCoil™ rugók egyedi rugó a rugóban kialakításúak. Kényelmet és határozott támaszt nyújt testének mélyen a matracban, aminek köszönhetően csökkenti annak a szükségét, hogy átforduljon az éjszaka.

Kézi átvarrás. A különleges olasz módszerű átvarrásnak köszönhetően a matrac rétegei szorosan egymáson maradnak és remekül tartanak. A kézi varrás megakadályozza a rétegek fokozatos elcsúszását, így képeznek hosszú távú és egyedi érzést.

LEGFONTOSABB TULAJDONSÁGOK
IntelliCoil™ titánium rugó a rugóban
PrimaCool™ OUTLAST® anyagú huzat, gyapjúval és selyemmel
PrimaCool™ gél memory hab
PrimaSense™ gélhab
PrimaVent™ szellőző rendszer
Kasmírral töltött huzat
StabiLux™ matrac széleit merevítő rendszer
PrimaCore™ komfort réteg
Pillow TopSmartAlign™ latex
Pamut és gyapjú alátét
Magasság - 45 cm

A kárpitozott ágy alap úgy van kialakítva, hogy kiegészítse a Stearns & Foster matracokat nem csak színben, de mintában, stílusban és minőségben is. Az ipari kivitelezésű rács ellenáll a mindennapi terheléseknek és egyenletesen elosztja a teljes testsúlyt.

A beépített részleges rugalmasságú elemeknek köszönhetően a rács jobban elnyeli a nyomást, amely a rajta való mozgáskor képződik. Ezzel biztosít hosszabb élettartamot a matracnak összehasonlításban például a fa alapokkal.

A masszív sarokvédők gondoskodnak a biztonságról és ellenállóképességről, továbbá kiegészítik az alap kifinomult kivitelezését. Bronzból készültek, így nagyszerűen összeillenek a PrimaVent ™ szellőzőkkel. A csodálatos Stearns & Foster alap biztosítsa Önnek, hogy még jobban kiélvezheti az alvását, ráadásul még hosszabb idejig.

A fából készült Wenge lábak a részét képezik.


Termékváltozatok

180x200 3 649 990 Ft
Rendelésre

Kiszállítás: 40 munkanap

db
200x200 3 799 990 Ft
Rendelésre

Kiszállítás: 40 munkanap

db

Kérdésével forduljon hozzánk bizalommal

a megadott e-mail nem lesz a kérdésnél megjelenítve
Itt tegye fel kérdését.

Írja meg kérem ismereteit ezzel a termékkel kapcsolatban

a megadott e-mail nem lesz a kérdésnél megjelenítve
az értékeléshez klikkeljen
Ide írja be be teljes benyomását a termékről és a termék végső értékelését.
Az előnyöket és hátrányokat, minden pontot önálló sorba tüntessen fel.
Amennyiben semmi nem ju eszébe, hagyja üresen a rovatot