Lena - kárpitozott ágy

Műszaki paraméterek

Anyagösszetétel kárpitozott
Teherbírás 150 kg
Garancia 2 év

Leírás

Házunk, lakásunk berendezésekor igyekszünk összehangolni minden apró részletet. Ezért is lényeges pont a hálószoba, aminek uralkodó része kétségkívül az ágy. Nemcsak nyugodt álmunk szimbóluma és a pihenés kellemes szigete ez, ahol végre elengedhetjük magunkat és regenerálódhatunk, hanem a helyiség fontos és domináns dizájneleme is. Mindezen tulajdonságokat egyesíti Lena ágyunk a Perfection kollekcióból.

A Lena határozott, éles vonalai minden modern hálószobába tökéletesen illenek, a zavartalan pihenés központjává varázsolva ezzel a szobát este, vagy a nap bármely szakában. Ez az ágy abban különbözik a többi kárpitozott ágytól, hogy fejvége alacsonyabb (91 cm) és lágyabb kivitelű. Színek és anyagok (textil, bőr) tekintetében az összes üzletünkben széles palettáról választhat, így tudja pontosan az elképzelései szerint berendezni álmai hálószobáját.

Ön dönti el, hogy a két fajta, 10 és 15,5 cm magasságú lábak közül választ, vagy inkább a Box kivitelezés mellett dönt - ez utóbbi praktikus tárhelyet is rejt magában, földig érő, 40 cm magas oldalfalainak köszönhetően pedig rengeteg tárolóhelye lesz, így a hálószobai rendrakásban is egyszerűbben és gyorsabban megy majd. Bármelyik kivitel mellett is dönt, a Lena ágy hibátlan eleganciája minden esetben áthatja és meghatározza hálószobáját.

Technikai paraméterek

Fejvég mgassága: 91 cm
Az oldalfal felső részének magassága a földtől: 40 cm
Az oldalfal saját magassága: 30 cm
Az ágykeret vastagsága: 7 cm
Jótállás: 2 év


A feltüntetett ár a képen látható ágyra, illetve az azonos árkategóriában levő változatokra vonatkozik. Lehetőségekből és kivitelekből azonban sokkal több létezik, ezért kérjük, ne habozzon meglátogatni bármelyik üzletünket, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot más úton. Az a dolgunk, hogy segítsünk Önnek kiválasztani a legjobbat.


Kérdésével forduljon hozzánk bizalommal

a megadott e-mail nem lesz a kérdésnél megjelenítve
Itt tegye fel kérdését.

Írja meg kérem ismereteit ezzel a termékkel kapcsolatban

a megadott e-mail nem lesz a kérdésnél megjelenítve
az értékeléshez klikkeljen
Ide írja be be teljes benyomását a termékről és a termék végső értékelését.
Az előnyöket és hátrányokat, minden pontot önálló sorba tüntessen fel.
Amennyiben semmi nem ju eszébe, hagyja üresen a rovatot