Hydra Fresh 3.0 - Minőségi matrac

Műszaki paraméterek

Anyagösszetétel Hideghab
Keménység egy skálán 1-től 5-ig, az 1-es a legpuhább és az 5-ös a legmerevebb matrac. A megfelelő merevség kiválasztásánál segítségére lehet a következő merevségi érzések formulációja:

merevség merevségi érzés
1 nagyon puha
2 puha
3 közepesen merev
4 merev
5 nagyon merev
2 (puha)
3 (közepesen kemény)
Levehető huzat igen
Magasság 24 cm
Belső magasság 20 cm
A huzat kiegészítő leírása 2 cm memory hab ClimaFresh® Hideghab
Atipikus méretek igen
Garancia 6 év

Ajánlás

Kinek ajánlott a matrac:
Férfi A férfiak általában a közepesen kemény és kemény matracokat részesítik előnyben (3-as és magasabb keménység). Magasabb életkorban viszont már a nagyobb kényelem érdekében ajánlottabb puhább matrac kiválasztása, a megfelő támasz érdekében optimálisan memória habból.

A matrac elhelyezhető: Nem csak a matrac, de az elhelyezése is befolyásolja az alvása minőségét. A megfelelő elhelyezés kiválasztásával bebiztosíthatja a matrac hosszabb élettartamát és nagyobb higiéniáját.
  • Szilárd lap A szilárd lap vagy padló a matrac legalapvetőbb elhelyezési felülete. Egyszerűségének köszönhetően viszont nem teszi lehetővé a levegő áramlását és a matrac szellőzését.
  • Nem állítható Leces, lemellás vagy szegmens. Minőségi alapot nyújt a matracnak állítás lehetősége nélkül. Fontos paraméter a szegmensek, illetve lamellák merevségi szintje.
  • Állítható

A matrac segít megelőzni: A hideg hab matracok segítenek megelőzni több egészségügyi problémát is.
A nyaki és háti gerinc fájdalmait A minőségi hideg hab elasztikus és megfelelő támaszt nyújt a háti és nyaki gerinc ellazulásához.
Allergia megnyilvánulását A felhasznált anyagok segítségével csökken az allergének és atkák előfordulásának veszélye a belsőben, így megmarad a magas higiéniai szint az ágyban.
Túlzott izzadást A belső pórusos anyaga segít a szellőzésben és hatékonyan elvezeti az izzadságot alvás közben.
A matrac az alábbi alvási pozíciókhoz alkalmas: Az összes matracon tetszőleges pozíciókban lehet aludni, viszont a huzat és belső kialakítása miatt néhány matracon alkalmasabb például az oldalt fekvés.
Oldalt
Háton

Gyártó

PerDormire

Leírás

A Hydra Fresh 3.0 öt zónára osztott alapja remek súlyelosztást biztosít az egész matracon és kiváló támaszt nyújt az egész éjszaka. A matrac fekvés közben lágyan masszíroz, segítve ezzel az izmok vérellátását. Ez lényegesen csökkenti a feszültséget az izmokban, így reggel ellazulva és kipihenten ébredhet. A vérkeringés serkentése nagy segítség lehet azok számára, akik a nem megfelelő vérellátás miatt gyakran fáznak.

A matrac aktívan részt vesz az ágy hőszabályozásában is. A huzatba varrt ClimaFresh® memory hab reagál a hőmérsékletváltozásokra és elvezeti a fölösleges meleget. Nem kell tehát aggódnia, hogy arra ébred, izzadt vagy netán fázik, a matrac ugyanis gondoskodik az ideális hőmérsékletről az ágyban, hogy éjszakái mindig nyugodtak és zavartalanok legyenek.

A matrac huzatának másik oldalán található egy Extra Soft Foam hab réteg, amely - ahogy azt neve is jelzi- , lágyságot biztosít a matracnak. Reggelente így könnyedén fog ébredni, esténként pedig elaludni. Élvezze ki ezt a remek ortopéd matracot saját ágyában!

Legfontosabb tulajdonságok

• A ViscoMind® habnak köszönhetően nyugodtabb és minőségibb alvás
• Izzadás és túlmelegedés nélküli alvás a ClimaFresh® memória habnak köszönhetően
• Mélyebb alvás és regeneráció a masszázsprofilnak köszönhetően
• Választható merevség párok számára


Matrac összetétele

• Huzat A oldala:
o 2 cm ClimaFresh® memory hab
• 4 cm Extra Soft hab
• 16 cm hideghab
• Huzat B oldala:
o 2 cm Extra Soft hab


Hasonló termékeket itt is talál

Matracok PerDormire

Kérdésével forduljon hozzánk bizalommal

a megadott e-mail nem lesz a kérdésnél megjelenítve
Itt tegye fel kérdését.

Írja meg kérem ismereteit ezzel a termékkel kapcsolatban

a megadott e-mail nem lesz a kérdésnél megjelenítve
az értékeléshez klikkeljen
Ide írja be be teljes benyomását a termékről és a termék végső értékelését.
Az előnyöket és hátrányokat, minden pontot önálló sorba tüntessen fel.
Amennyiben semmi nem ju eszébe, hagyja üresen a rovatot