Ágy és matrac vásárlás esetén ingyenes kiszállítás
[email protected]u
+36 703460447
Telefonos szaktanácsadásunk hívható: hétfő-péntek 9.00-15.00 óráig
Pénznemet Zárja be a
0 0 Ft
Az Ön kosarába eddig még nem került semmi
Kezdőlap Matracok Matracok típus szerint Fedőmatracok Topper Flexi Classic 7 rugalmas fedő matrac, 200x200 cm
Ingyenes kiszállítás
Csak eshop

Topper Flexi Classic 7 rugalmas fedő matrac, 200x200 cm

Kiváló fedő matrac minőségi rugalmas habból és 7-zónás masszázsprofillal a teljes fekvőfelületen. Többet megjeleníteni
Márka: Tropico
? Segítség a válogatásnál

Matrac magassága

5 cm 7 cm
Rendelésre - Az árut 19.12. és 23.12. közötti hetekben kézbesítjük
Szállítás 0 Ft ?
164 990 Ft
2 év jótállás 2 év jótállás Zónás matrac Zónás matrac Levehető és mosható huzat Levehető és mosható huzat Masszázs profilalkotás Masszázs profilalkotás

Rugalmas fedő matrac

Kiváló fedő matrac minőségi rugalmas habból és 7-zónás masszázsprofillal a teljes fekvőfelületen. A magot Flexifoam® hab alkotja lágy masszázsprofillal, amely segíti az izmok megfelelő vérellátását és relaxációját. A matrac minden sarkán gumiszalag található, amellyel a topper az alsó matrachoz rögzíthető. A lehúzható Relaxtic huzat üreges szálakat tartalmaz, amelyek hozzájárulnak a jobb szellőzéshez és a nedvesség a matracból történő kivezetéséhez, továbbá a huzat alkalmas az allergiában szenvedőknek és mérsékli a statikus elektromossággal való feltöltődést is.

 

Kulcstulajdonságok

✔ Lehúzható és mosható huzat
✔ Hipoallergén huzat
✔ Nincs szükség a matrac átforgatására
✔ Hideghab az ideális támaszért


Kinek alkalmas a matrac

Ezt a matracot egyszerűen mindenki megszereti. Legyen az akár kisgyerek, felnőtt vagy allergiában szenvedő.

A matrac összetétele

Mag: 4/6 cm hideghab

Huzat: 100 % üreges szál

vrchni matrace Topper Flexi Classic
Hideghab

A PUR-habbal összehasonlítva a hideghab matracok lényegesen nagyobb pórusokkal rendelkeznek, így légáteresztőbbek és jobban elvezetik a hőt. Ennek eredményeképpen csökken a poratka és a penész előfordulása, ami hozzájárul az egészséges alvási környezethez. Hosszú élettartam és méretstabilitás jellemzi őket.

Üreges szál

Számos pozitív tulajdonsággal rendelkező tömőanyag. Ezek közé a tulajdonságok közé tartozik pl., hogy akár 60 °C-on is mosható, formaállandóság, gyors száradás és hipoallergén tulajdonságok, aminek köszönhetően ez az anyag allergiában és asztmában szenvedőknek is megfelelő.

A matrac csomagolása

A matrac vákuumcsomagolásban van. A matrac vákuumcsomagolása biztosítja a könnyebb kezelhetőséget a szállítás során, és termék védelmét szolgálja. A matrac kicsomagolásához először óvatosan távolítsa el a felső fóliát, amelybe a matracot csomagolták. A matrac fokozatosan elkezdi megszokott méretét felvenni. Hogy a matrac teljes mértékben felvegye a kívánt formát, 24-48 órán át az ágyban kell hagyni (ez idő alatt nem javasoljuk, hogy rajta aludjon). A matracot a vásárlástól számított 1 hónapon belül ki kell csomagolni.

   vakuovaná matrace ProSpánek

A matrac karbantartása

A hálószobában rendszeresen szellőztessen. Ez egy teljesen egyszerű, gyors, mégis hatékony tanács. A nedvesség az éjszaka folyamán az izzadás miatt felhalmozódik az ágyban, nevezetesen a matracban. Fontos, hogy ez a nedvesség elpárologjon, amit a megfelelő ágyrács kiválasztásával és a hálószoba rendszeres szellőztetésével érhet el. Csak hagyja nyitva az ablakokat 15 percre, és máris kényelmesebben fog aludni. A matrac rendszeres karbantartásához a porszívózás is hozzá tartozik.

A matrac megfelelő használatához és a hosszabb élettartama eléréséhez fontos, hogy megfelelő ágyrácsot válasszunk hozzá. Mint már említettük, a rács hozzájárul a matrac szellőzéséhez. Ezért a nedvesség megfelelő elpárologtatásának az egyetlen módja a megfelelő ágyrács. Ezáltal is üde és egészséges alvásban lehet része.

A matracvédő ugyanilyen fontossággal bír. Kínálatunkban matracvédőket is talál, amelyek jelentősen hozzájárulnak a matrac élettartamának a meghosszabbításához. A matracvédő felszívja a nedvességet és az izzadtságot, ugyanakkor megvédi a matracot az alkalmi balesetektől és a szennyeződésektől. A matracvédő a huzathoz hasonlóan levehető a matracról, és a háztartásokban lévő mosógépben mosható. Javasoljuk, hogy ezt évente többször is tegye meg. Ezáltal garantálja az ágya tisztaságát, egyúttal jelentősen meghosszabbítja a matraca élettartamát is. És hogy az atkáknak se adjon esélyt, előzze meg az előfordulásukat az ágyneműk kimosásával az egész év folyamán. A mosást máris kezdje a lepedőkkel, az ágyneműkkel, a paplan- a és párnahuzatokkal. Mindig ellenőrizze a címkén található szimbólumokat, hogy biztosan mosható termékről van-e szó, és tartsa be a mosási hőmérsékletet.

Műszaki paraméterek

Anyag hideghab
Méret 200x200 cm
Keménység 3 - közepesen kemény
Levehető huzat igen
Matrac magassága 7 cm
Mag magassága 6 cm
Huzat kiegészítő kezelése Relaxtic
Kik számára alkalmas allergiások részére, gyermekek részére, felnőtteknek részére
Kétoldalúság nem
Szélesség 200 cm
Hossz 200 cm
Atipikus méretek nem
Matrac szállítási módja vákuumcsomagolt
Jótállás 2 év
0/5
0 értékelés alapján
5 csillag
4 csillag
3 csillag
2 csillag
1 csillag

Új értékelés