Estate - excluzív rugós matrac alappal + fa lábak

Műszaki paraméterek

Anyagösszetétel IntelliCoil rugó

A speciális IntelliCoil™ titán rugó egyedi, rugó a rugóban kivitelezésű. Kényelmet biztosít és mindemellett támaszt is a testének mélyen a matracban, aminek köszönhetően csökkenti a forgás szükségességét.
Rugó
Teherbírás 150 kg
Magasság 37 cm
Huzat PrimaCool™ huzat

Az exkluzív PrimaCool™ huzatunk magába rejti a természetesen szellőző selymet és egy öt cm vastag gél habot, amely OUTLAST® hűsítő hatású anyaggal töltött gyapjúrostokkal van körbeszőve.
Kasmír
A huzat kiegészítő leírása PrimaVent™ szellőző rendszer

A stílusos sárgarés szellőzőnyílások úgy vannak kialakítva, hogy a lehető legjobban segítsék a levegő áramlását és így biztosítsanak még nyugodtabb éjszakát.
Szellőző rendszer
Garancia 10 év

Ajánlás

Kinek ajánlott a matrac:
Férfi A férfiak általában a közepesen kemény és kemény matracokat részesítik előnyben (3-as és magasabb keménység). Magasabb életkorban viszont már a nagyobb kényelem érdekében ajánlottabb puhább matrac kiválasztása, a megfelő támasz érdekében optimálisan memória habból.

Gyártó

Stearns & Foster

Leírás

Az igazi luxus az Estate™-nél kezdődnek. Bemutatjuk az elegancia új szintjét, egy ideális választást mindazok számára, akik a klasszikus kényelmet keresik.

PrimaCool™ huzat. Az exkluzív PrimaCool™ huzat természetes, szellőző selymet és 5 cm vastagságú gyapjúszövettel átvarrt, hűsítő hatású OUTLAST® anyaggal töltött gélhabot rejt magában.

PrimaVent™ szellőző rendszer. A stílusos sárgaréz szellőzőnyílásokat úgy alakították ki, hogy a levegő lehető legjobb mozgást tegyék lehetővé a még kellemesebb alvásért.

IntelliCoil™ rugók. A különleges IntelliCoil™ titánrugók egyedi kivitelezésüknek köszönhetően remek kényelmet biztosítanak, emellett egy alapvető támaszt is nyújtanak testének, csökkentve ezzel a forgolódás szükségességét.

LEGFONTOSABB TULAJDONSÁGOK
IntelliCoil™ titánium rugó a rugóban
PrimaCool™ OUTLAST® anyagú huzat, gyapjúval és selyemmel
PrimaCool™ gél memory hab
PrimaSense™ gélhab
PrimaVent™ szellőző rendszer
Kasmírral töltött huzat
StabiLux™ matrac széleit merevítő rendszer
PrimaCore™ komfort réteg
Magasság - 37 cm

A kárpitozott ágyalap nem csak színben, mintában, és stílusban, de természetesen minőségben is tökéletesen illeszkedik a Stearns & Foster matracokhoz. A masszív kivitelezésű ágyrács ellenáll a mindennapi terhelésnek és egyenletesen elosztja a testsúlyt a matracon.

A beépített, rugalmas elemeknek köszönhetően a rács nagyszerűen elnyeli a rá nehezedő nyomást, így a rajta való mozgás sokkal könnyebb. Ezen elemek is hosszabb élettartamot biztosítanak a matracnak.

Az elegáns, ugyanakkor ellenálló bronz sarokvédők gondoskodnak a biztonságról és ellenállóképességről, továbbá kiegészítik az alap kifinomult stílusát, színükkel és anyagukkal pedig tökéletesen harmonizálnak a PrimaVent ™ szellőzőnyílásokkal. Ezen a csodálatos Stearns & Foster ágyon élvezetes és pihentető alvásélményben lesz része, amelyet hosszú évekig minden egyes éjszaka kiélvezhet.

A fából készült Wenge lábak a szett részét képezik.


Termékváltozatok

180x200 2 599 990 Ft
Rendelésre

Kiszállítás: 40 munkanap

db
200x200 2 749 990 Ft
Rendelésre

Kiszállítás: 40 munkanap

db

Kérdésével forduljon hozzánk bizalommal

a megadott e-mail nem lesz a kérdésnél megjelenítve
Itt tegye fel kérdését.

Írja meg kérem ismereteit ezzel a termékkel kapcsolatban

a megadott e-mail nem lesz a kérdésnél megjelenítve
az értékeléshez klikkeljen
Ide írja be be teljes benyomását a termékről és a termék végső értékelését.
Az előnyöket és hátrányokat, minden pontot önálló sorba tüntessen fel.
Amennyiben semmi nem ju eszébe, hagyja üresen a rovatot