Érdekes cikkek

 

Mi újság az egészséges alvás világában? Amennyiben megoldást keres az álmatlansgra, gyógyszert a fájó nyaki gerincre, vagy csak tippeket szeretne a jobb alvásra , akkor itt jó helyen van.  A weboldalunk eme részében rendszeresen tálálhat aktuális érdekességeket, információkat és újságokat az egészséges alvás világából. Értünk az alváshoz, a tudásunkat szívesen megosztanánk Önnel. Elég, ha figyel minket!


Cikkek kategóriája

Minden Az alvásról A matracokról Az ágyakról A párnákról Az ágyneműkről és párnahuzatokról Az ágyrácsokról Álmatlanság és alvászavarok Tippek az egészséges alváshoz

A testünk soha nem alszik! Mi történik testünkkel alvás közben?

Testünk viszont nem teljesen alszik, mint ahogy azt tévesen gondolnánk. Mi is történik a testtel az éjszakai pihenés során?
többet olvasni

Milyen hatással van a sport az alvásminőségre?

Az alvás alapvető fiziológiai szükséglet, amely során regenerálódunk, ellazulunk és feltöltődünk. A hosszan fennálló alváshiány rendkívül negatívan hat egészségünkre és fizikai állapotunkra. Azt is elmondhatjuk, hogy az alvás sportteljesítményünket is nagyban befolyásolja.
többet olvasni

10 tipp, hogyan takarítsunk meg több időt az alvás javára, 1. rész

Mindannyiunk vállát nagy felelősség nyomja, ahogy mindennapi elintéznivalókban sem szenvedünk hiányt, ráadásul mindent időben és pontosan kell elintéznünk. És mi az időnyerés legegyszerűbb módja, amit a leggyakrabban alkalmazunk? Elkezdjük feláldozni az alvásra szánt értékes órákat.
többet olvasni

Úgy érzi, túlmelegedett az ágyban a nyári hónapokban?

Sokan felébrednek az emelkedő hőmérséklet miatt, ezáltal az alvás minősége is romlik.  Hogyan lehet megoldani a hőmérséklet-változást egyszer és mindenkorra?

többet olvasni

A matrac élettartama és hogyan befolyásoljuk azt?

A matracok rendszeres cseréje nagyon fontos, annak ellenére, hogy sokan megfeledkeznek róla. Miért változtatnánk meg matracunkat, ha már tizenöt éve jól szolgál? Azért mert tizenöt év, az  tizenöt év. Bár  matracunkon nem kell látnunk változást, annak minősége messze van attól, ahol korábban volt, amikor megvásároltuk.

többet olvasni

Felfelé