Duostar HN - kézzel állítható ágyrács

Műszaki paraméterek

Összetevő bükk lamellák
Merevség A csúsztatható hüvelyek segítségével állíthat a merevségen a bordák térségében az ágy aljánál.; A lamellák puhítása a vállak térsgében biztosítsa a gerinc megfelelő pozícióját oldaltfekvésnél 28 lamella; Állítható a bordák térségében; Puhítás a vállak térségében
Atipikus méretek lehetősége igen
Garancia 3 év

Ajánlás

Kinek ajánlott az ágyrács: Az ágyrács biztosítsa a matrac megfelelő elhelyezkedését, ezzel növeli az otopédiai tulajdonságait. Ennek köszönhetően az ágyrácsok a megfelelő matraccal kombinálva alkalmasak férfiak, nők és gyerekek számára is.
Férfi

Az ágyrács elhelyezhető: Az ágyrács kiválasztásánál figyelembe kell venni, hogy milyen matracot fogunk majd ráhelyezni. A matrac megfelelő elhelyezésével megnövelhető az élettartama és higiéniája. Néhány matrac például nem alkalmas állítható ágyrácsokhoz.
  • hab matracok A hab matracok elhelyezhetők az összes típusú ágyrácsra, beleértve az állíthatókat és motorosokat is.
  • latex matracok A latex matracok elhelyezhetők az összes típusú ágyrácsra, beleértve az állíthatókat és motorosokat is.
  • rúgós matracok A rúgós matrac elhelyezhető bármely nem állítható ágyrácsra.

Ágyrács állíthatósága: Az ágyrácsok feloszthatóak az szerint, hogy melyik részük hogyan állítható. A legnagyobb kényelem érdekében a motorosan állítható ágyrácsokat ajánljuk.
Statikus (merev) ágyrács Az alapvető matrac elhelyési igényekhez alkalmas minőségi merev, nem állítható ágyrács.
Alvási pozíció: Az összes ágyrácson lehetséges minden pozícióban feküdni, de a lamellák, illetve szegmensek merevségének módosításával némelyikük alkalmasabb lesz például az oldalt fekvéshez.
Oldalt
Hason
Háton

Gyártó

AHORN

Leírás

Alacsony, 5 cm-es magasságával az ágyrács olyan ágyakhoz is alkalmas, amelyekben egy magasabb ágyrácsnál a matrac már túlságosan kilógna az oldalfal fölé.
A kaucsuktokba helyezett, 5 anatómiai zónára osztott dupla lécek kényelme abban rejlik, hogy az ágy különböző pontjain eltérően reagálnak a testsúlyra, egyenletesen elosztva azt, így könnyedén ellazulhat a gerinc és a csípő.
A csúsztatható merevítőknek köszönhetően beállíthatjuk a szükséges merevséget a bordáknál és a fekvőfelület középső részén.
A középen található öv növeli a stabilitást és a teherbírást, mindemellett a matrac és az ágyrács is tökéletesen összhangba kerül általa.
A lécek váll környéki átfúrása lágyító szerepet tölt be, a hátgerinc így oldalfekvésnél is helyes pozícióban pihenhet.
A lécek fóliázott felülete megkönnyíti az ágyrács karbantartását.
A lécek fóliázott felülete megkönnyíti az ágyrács karbantartását. Szokott olvasni az ágyban? Időnként fáj, vagy dagad a lába? Éjszakánként gyakran horkol? Vagy egyszerűen csak szeret relaxálni? A kézzel állítható ágyrács mindezekre megoldást kínál és nagyobb kényelmet biztosít statikus társainál. Az egyszerű mozgatásról az ágyrács két végén található textil fogantyúk gondoskodnak.
Az állítható fej-, és lábrészek közötti szilárd térség nagyobb felületen kínál támaszt az egész hátnak, ami ülésnél még kényelmesebbé teszi az ágyat.
Ágyrács méretei: szélesség: -1 cm, hosszúság: -5 cm. Tehát egy 90 x 200 cm-es ágyrács esetében a tényleges méret 89 x 195 cm.


Termékváltozatok

80 x 200 44 990 Ft
megrendelése

Szállítás a következő dátumig: 40 munkanap

db
90 x 200 44 990 Ft
megrendelése

Szállítás a következő dátumig: 40 munkanap

db
Atipikus/nem szokványos méret Az atipikus termék mérete és ára külön kérésre

Kérdezzen nyugodtan bármit

a megadott e-mail nem lesz a kérdésnél megjelenítve
Itt tegye fel kérdését.

Írja meg kérem ismereteit ezzel a termékkel kapcsolatban

a megadott e-mail nem lesz a kérdésnél megjelenítve
az értékeléshez klikkeljen
Ide írja be be teljes benyomását a termékről és a termék végső értékelését.
Az előnyöket és hátrányokat, minden pontot önálló sorba tüntessen fel.
Amennyiben semmi nem ju eszébe, hagyja üresen a rovatot