Confort Roses - matrac hideghabból

Sajnáljuk, a termék már nincs a kínálatunkban

Válasszon hasonló terméket

Műszaki paraméterek

Anyagösszetétel Hideghab
Keménység egy skálán 1-től 5-ig, az 1-es a legpuhább és az 5-ös a legmerevebb matrac. A megfelelő merevség kiválasztásánál segítségére lehet a következő merevségi érzések formulációja:

merevség merevségi érzés
1 nagyon puha
2 puha
3 közepesen merev
4 merev
5 nagyon merev
3 (stredne tuhý)
4 (tvrdý)
Teherbírás 100 kg
Mosás 30°C
Magasság 24 cm
Belső magasság 22 cm
A huzat kiegészítő leírása A és B oldal: 0,65 cm studenej peny v poťahuhideg hab a kuzatban. Hideghab
Garancia 2 év a huzatra, 6 év a belsőre

Ajánlás

Pre koho je matrac vhodný:
Férfi Muži všeobecne preferujú stredne tuhé a tuhšie matrace (tuhosť 3 a vyššie). Vo vyššom veku je potom pre patričné pohodlie doporučované voliť matrac s tuhosťou o niečo nižšia, pre dostatočnú oporu optimálne z lenivej peny.

Tento matrac je vhodné uložiť na: Nielen matrac ale aj jeho uloženie ovplyvňuje kvalitu Vášho spánku. Správnou voľbou spôsobu uloženia zaistíte dlhú životnosť a hygienu matraca.
  • Pevnú dosku A szilárd lap vagy padló a matrac legalapvetőbb elhelyezési felülete. Egyszerűségének köszönhetően viszont nem teszi lehetővé a levegő áramlását és a matrac szellőzését.
  • Nepolohovateľný rošt Leces, farugós vagy szegmenses. Minőségi alapot nyújt a matracnak állítás lehetősége nélkül. Fontos paraméter a szegmensek, illetve farugók keménységi szintje.
  • Polohovateľný rošt Maximális kényelmet nyújt különböző állíthatósági szintekben - hát, lábak, egész. A rácsok állíthatók manuálisan és motorosan is.

Tento matrac napomáha predchádzať: A hideg hab matracok segítenek megelőzni több egészségügyi problémát is.
A nyaki és háti gerinc fájdalmait Kvalitná studená pena je elastická a poskytuje oporu nutnú pre uvoľnenie bedrovej a krčnej chrbtice.
Allergia megnyilvánulását Použité materiály zamedzujú vzniku a množeniu roztočov a alergénov v jadre matraca, ktorá si tak zachová vysokú hygienu lôžka.
Túlzott izzadást Zvýšená pórovitosť materiálu jadra napomáha odvetrávať vlhkosť a účinne odvádza pot počas spánku.
Tento matrac je vhodný pre spánok: Na všetkých matracoch je možné spať v ľubovoľnej polohe, vďaka úpravám poťahu alebo jadrá sú však niektoré matrace vhodnejšie napríklad pre spánok na boku.
Oldalt
Háton

Gyártó

PerDormire

Leírás

Egy matrac, amely rögtön az első pillanatban fel fogja kelteni a figyelmét eredeti dizájnjával és huzatjával, amilyet nem talál meg bármelyik matracnál.

Két rétegű matrac belső, amely két eltérő merevségű 11 cm hideg habból áll. A huzat Bayscent mikrokapszulákat tartalmaz, amelyek korlátozzák a baktériumok megjelenését és semlegesítik a szagokat, így hosszútávon friss illatot kölcsönöznek hálószobájának.

A matrac vákuumosan csomagolt a jobb kezelhetőség érdekében szállítás közben és egyben a minőség megőrzésének garanciája is.

A matrac huzata nem eltávolítható. Az oldalán tartók találhatók a jobb szállításért.


Hasonló termékeket itt is talál

PerDormire

Kérdésével forduljon hozzánk bizalommal

a megadott e-mail nem lesz a kérdésnél megjelenítve
Itt tegye fel kérdését.

Írja meg kérem ismereteit ezzel a termékkel kapcsolatban

a megadott e-mail nem lesz a kérdésnél megjelenítve
az értékeléshez klikkeljen
Ide írja be be teljes benyomását a termékről és a termék végső értékelését.
Az előnyöket és hátrányokat, minden pontot önálló sorba tüntessen fel.
Amennyiben semmi nem ju eszébe, hagyja üresen a rovatot