vissza a cikkek listájához

Úgy érzi, túlmelegedett az ágyban a nyári hónapokban?

A hőmérő tavasszal magas hőmérsékletet mutat, de az igazi nyár csak most kezdődik. Sokak számára kellemetlen az éjszakánkénti izzadás és a túlmelegedés. Sokan felébrednek, az emelkedő hőmérsékletekkel intenzívebb az izzadás is. Az állandó küzdelmet a hőmérséklettel a hálószobában, megoldja, ha például megnyitja az ablakot. Ez nem mindenkinek megfelelő megoldás. Rengeteg embert figyelmeztet a fájó torok a nyitva hagyott ablakra, hogy újra be kell zárni. Ez nem az, amit a nyár folyamán bárki meg szeretne tapasztalni.

 Úgy érzi, túlmelegedett az ágyban a nyári hónapokban?

Tehát mi a megoldás?

Nem mindenki tudja, hogy még az átlagos  ágyneműnél  is megkülönböztethetünk többféle melegséget. Kínálatunkban téli időre alkalmas ágyneműt, közepesen meleg ágyneműt és nyári ágyneműt is találhat. Utóbbiak alkalmasak a forró nyári éjszakákra.

Mi a különbség köztük?

A nyári ágynemű könnyű és lélegző a nyári szezonban. Nagymértékben fokozzák az izzadság felszívódását és a nedvesség eltávolítását. Ez biztosítja, hogy az alvásból  ne ébredjen fel a nedvesség és az izzadság miatt. Ezenkívül, biztosítja a frissességet és a tisztább alvást egy higiénikus környezetben. Az ilyen takarók másik nagy előnye a nagy áteresztőképesség és a hőszabályozás. Ez segíti a testhőmérséklet regulálását. Az ágynemű egyensúlyban tartja az ágy hőmérsékletét, hogy éjszaka ne legyen hideg vagy túl meleg. Néhány ágytakarót  úgy készítenek, hogy maximális higiéniát biztosítson az ágyban, hűvös hatásúak és magas lélegzőképességűek, mások puha szatén érzetet kölcsönöznek

Látogasson el az egyik PreSpánok áruházunkba, és próbálja ki, ami a legjobban illik Önhöz. Szakembereink segítenek megoldani azokat a problémákat, amelyek megakadályozzák, hogy békés és egészséges éjszakája legyen.


Utolsó cikkek

A testünk soha nem alszik! Mi történik testünkkel alvás közben?

Testünk viszont nem teljesen alszik, mint ahogy azt tévesen gondolnánk. Mi is történik a testtel az éjszakai pihenés során?
többet olvasni

Milyen hatással van a sport az alvásminőségre?

Az alvás alapvető fiziológiai szükséglet, amely során regenerálódunk, ellazulunk és feltöltődünk. A hosszan fennálló alváshiány rendkívül negatívan hat egészségünkre és fizikai állapotunkra. Azt is elmondhatjuk, hogy az alvás sportteljesítményünket is nagyban befolyásolja.
többet olvasni