Bordato - Matrac remek ár minőség aránnyal

Műszaki paraméterek

Összetevő hideghab
Merevség egy skálán 1-től 5-ig, az 1-es a legpuhább és az 5-ös a legmerevebb matrac. A megfelelő merevség kiválasztásánál segítségére lehet a következő merevségi érzések formulációja:

merevség merevségi érzés
1 nagyon puha
2 puha
3 közepesen merev
4 merev
5 negyon merev
4 (merev)
Eltávolítható huzat igen
Matrac magassága 15 cm
Belső magassága 13 cm
A huzat kiegészítő kialakítása 2 cm memory hab Hideghab
Atipikus méretek lehetősége igen
Garancia 3 év

Ajánlás

Kinek ajánlott a matrac:
Férfi A férfiak általában a közepesen merev és merev matracokat részasítik előnyben (3-as merevség és magasabb). Magasabb életkorban viszont már a nagyobb kényelem érdekében ajánlottabb puhább matrac kiválasztása, a megfelő támasz érdekében optimálisan memory habból.
Gyermek A fejlődésben lévő gyemekeknek 160 cm-ig ajánljuk a merevebb (4) matracokat hideg habból, zónák nékül (ezek felnőttek számára vannak kialakítva), ezek remek támaszt nyújtanak a mozgásszervek megfelelő kifejlődése érdekében.

A matrac elhelyezhető: Nem csak a matrac, de az elhelyezése is befolyásolja az alvása minőségét. A megfelelő elhelyezés kiválasztásával bebiztosíthatja a matrac hosszabb élettartamát és nagyobb higiéniáját.
  • Nem állítható ágyrács Leces, lemellás vagy szegmens. Minőségi alapot nyújt a matracnak állítás lehetősége nélkül. Fontos paraméter a szegmensek, illetve lamellák merevségi szintje.

A matrac segít megelőzni: A hideg hab matracok segítenek megelőzni több egészségügyi problémát is.
A nyaki és háti gerinc fájdalmait A minőségi hideg hab elasztikus és megfelelő támaszt nyújt a háti és nyaki gerinc ellazulásához.
allergia megnyilvánulását A felhasznált anyagok segítségével csökken az allergének és atkák előfordulásának veszélye a belsőben, így megmarad a magas higiéniai szint az ágyban.
Túlzott izzadást az ágyban A belső pórusos anyaga segít a szellőzésben és hatékonyan elvezeti az izzadságot alvás közben.
A matrac az alábbi alvási pozíciókhoz alkalmas: Az összes matracon lehetséges tetszőleges pozíciókban aludni, viszont a huzat és belső kialakítása miatt néhány matracon alkalmasabb például az oldalt fekvés.
Oldalt
Háton

Gyártó

PerDormire

Leírás

A Bordato matrac öt anatómiai zónában átvarrott huzatával nagyszerűen követi teste vonalait, így remek támaszt nyújt, ezzel biztosítva jobb pihenést a fáradt izmoknak és regenerációt az egész testnek. A matrac belsejét alkotó minőségi habréteg, és az ezen található 2 cm vastagságú memory hab rész együtt biztosít puha és kellemes érzést elalváskor, és merevebb, támogatóbb érzést alvás közben.

Nem kell tartania a portól vagy az atkáktól sem! A huzat antiallergén, ezért allergiások számára is alkalmas. A matrac szövete védi a belsőt a portól és egyéb szennyeződésektől, így kiélvezheti a mélyebb alvást egy tiszta környezetben. A matrac nagyszerűen szellőzik, így nyújt frissességet a mindennapi alvás során.

A kiváló olasz minőség a legnagyobb szakértők kézműves munkáját dicséri, gondos felügyelet áll mögötte. A Bordato matrac maga a minőség kedvező áron. Jöjjön el és próbálja ki AzAlvásért üzleteink egyikében! Szakértőink szívesen adnak tanácsot, és a választásban is segítenek.

A legfontosabb tulajdonságok

• Merev matrac, szilárd, támogató érzéssel
• Memory hab a huzatban a nagyobb kényelemért
• Egészségesebb környezetet biztosító szellőző és ellenálló huzat


Termékváltozatok

80x200 matrac 65 990 Ft
megrendelése

Szállítás a következő dátumig: 25 munkanap

db
90x200 matrac 65 990 Ft
raktáron

Szállítás a következő dátumig: 10 munkanap

db
140x200 matrac 107 990 Ft
megrendelése

Szállítás a következő dátumig: 25 munkanap

db
160x200 matrac 123 990 Ft
megrendelése

Szállítás a következő dátumig: 25 munkanap

db
180x200 matrac 138 990 Ft
megrendelése

Szállítás a következő dátumig: 25 munkanap

db
Atipikus/nem szokványos méret Az atipikus termék mérete és ára külön kérésre

Kérdezzen nyugodtan bármit

a megadott e-mail nem lesz a kérdésnél megjelenítve
Itt tegye fel kérdését.

Írja meg kérem ismereteit ezzel a termékkel kapcsolatban

a megadott e-mail nem lesz a kérdésnél megjelenítve
az értékeléshez klikkeljen
Ide írja be be teljes benyomását a termékről és a termék végső értékelését.
Az előnyöket és hátrányokat, minden pontot önálló sorba tüntessen fel.
Amennyiben semmi nem ju eszébe, hagyja üresen a rovatot