Motoros ágyrácsok az ágyakba

Motorom polohovateľné posteľové rošty

Az ágyrácsok legmagasabb osztálya, amelynél egy motor segítségével folyamatosan allítható a fej és láb szintje, így teljes mértékben kiélvezheti az ágyrácsok minden egészségügyi és kényelmi előnyeit.   

a szűrőben: 2Duostar Motor - praktikus motoros ágyrács

Duostar Motor - praktikus motoros ágyrács

Motoros ágyrács 5 anatómiai zónával és 28 léccel.

99 990 Ft 99 990 Ft
megtekinteni a terméket

Portoflex Motor - motoros ágyrács

Portoflex Motor - motoros ágyrács

Motoros ágyrács 7 anatómiai zónával és 28 léccel.

194 990 Ft 194 990 Ft
megtekinteni a terméket
Felfelé

A laminát vagy szegmenses motoros ágyrácsoknál a fej és a lábak szintje a motroknak köszönhetően folyamatosan állítható a maximális kényelem érdekében. A motoros ágyrácsok alkalmasak a latex és minőségi hab matracokhoz

Egészséges alvás

Az állítható ágyrácsok legnagybb előnye a pozitív hatásuk az egészségre. A folyamatos állítás lehetősége és az, hogy a láb enyhén megemelhető a szív magasságával egy szintre, a legegészségesebb alvási pozíciót biztosítja Önnek, feküdjön háton, vagy oldalt oldalt is.

Jó hatással van a hát izmainak ellazítására, megkönnyíti a légzést és a szövetek vérellátását és segíti a vérkeringést. Ezek az előnyök mind egészségesebb, nyugodtabb és minőségibb alvást jelentenek, ami hozzájárul a test teljes regenerálódásához.

Ráadásul akkor, amikor a motor nincs használva, automatikusan lekapcsolódik az elektromos hálózatról. Így nem keletkezik elektromágneses tér, ami sokkal jobb környezet az egészséges alvás számára.

Jár Önnek a kényelem!

Vásároljon a matraca alá motorosan állítható ágyrácsot és élvezze a megérdemelt kényelmet. A kényelmes olvasásához vagy tévézéshez ezentúl nem lesz szüksége plusz párnára.

Hátfájásnál, betegségnél vagy fáradtságnál nincs is annál jobb, minthogy kényelebe helyezzük magunkat anélkül, hogy fel kéne kelnünk.

Ideális azok számára, akik szívesen tévéznek, olvasnak, vagy csak úgy lustálkodnak az ágyban és még több kényelemre vágynak.

A motoros ágyrácsok szerkezete

A motoros ágyrácsok kiválasztásánál mindig vegye figyelembe az ágya szerkezetét. A teljesértékű és hibátlan használathoz a kettes ágyaknát fontos, hogy be legyen tartva a középcő elválasztó léc maximális 70 mm szélessége. 

A motoros ágyrácsok el vannak látva 9 v elemmel, vagy manuális biztosítékkal az ún. vészleeresztéshez az eredeti pozícióba arra az esetre, ha kiesna az áramszolgáltatás.

Mi határozza meg a motoros ágyrács minőségét

  • az ágyrács szerkezete
  • a lecek, illetve szegmensek száma
  • merevségük módosításának lehetősége
  • puhított rész a vállaknál
  • motorok száma
  • vezetékes, vagy vezeték nélküli távvezérlő

egyszerű kezelés

Az ágyrács egyszerű irábyítása anélkül, hogy fel kéne kelni az ágyból egy távvezérlő segítségével, ami az ágy oldalára akasztható. A kényelmesebb irányítás érdekében választhat vezetéknélküli távvezérlőt is.
 

Fel