Gyermek ágyneműk és takarók

Detské lôžkoviny

A gyermek ágyneműk éppen arra lettek kialakítva, hogy a lehető legjobban hozzásegítsék a gyermekeket az egészséges és erőt adó alváshoz, ami nagyon fontos a fejlődésben lévők számára.

a szűrőben: 2Clima Wellness - gyerek ágynemű

Clima Wellness - gyerek ágynemű

Ágynemű kitűnő nedvfelszíivó képességgel

12 990 Ft 13 990 Ft 8 990 Ft
megtekinteni a terméket

Pure Wellness - gyermek ágynemű

Pure Wellness  - gyermek ágynemű

Gyerek ágynemű

10 990 Ft 11 990 Ft
megtekinteni a terméket
Felfelé

A megfelelő alvás biztosítása és a lehetséges egészségügyi kockázatok megelőzése a két legfontosabb dolog, amit a hálószobai felszerelésnek biztosítania kell, főleg ha a gyermekekről van szó. 

A gyermek ágyneműk úgy lettek létrehozva, hogy a lehető legjobban segítsék kialakítani az egészséges hálószobai közeget, ami fontos a legkisebbek megfelelő fejlődése érdekében. Mindehhez olyan összetevők lettek kiválasztva, amelyek teljesítik az adott higiéniai követelményeket. Ide tartoznak a lágy szövetek és a szintetikus belsők, amelyek gond nélkül elviselik a 95°C-on való mosást, továbbá a magas higiéniai szinttel rendelkező minőségi szövetek, amelyek elősegítenek létrehozni egy egészségesebb és kellemesebb alvókörnyezetet a gyermekek számára.

Szintén ide tartozik a minőségi bioaktív Fillwell®Wellcare szövet is, amely egy különleges, egészséget nem károsító összetevőt tartalmaz, amely nagyon magas 99%-os hatékonysággal csökkenti a baktériumok és penész megjelenését, továbbá segít a lehetséges egészségügyi rizikók megelőzésében is mint például az atkák vagy allergia. 

A gyermek ágyneműk előnyeihez tartozik:

  • maximális védelem a penész és baktériumok ellen

  • magas higiéniai szint 

  • gyermek motívumokra alapozott dizájn

  • könnyűség és melegség

  • gyors és egyszerű karbantartás

  • teljesítik a humán-egészségügyi követelmények Öko-Tex Standard 100 nemzetközi normáit 

A gyermek ágyneműk közé tartoznak a takarók és párnák, a 3 éves korig való gyermekekhez alakított méretekben