Gyermek ágyneműk és takarók

Detské lôžkoviny

A gyermek ágyneműk éppen arra lettek kialakítva, hogy a lehető legjobban hozzásegítsék a gyermekeket az egészséges és erőt adó alváshoz, ami nagyon fotos a fejlődésben lévők számára.

Felfelé

A megfelelő alvás biztosítása és a lehetséges egészségügyi rizikók megelőzése a két legfontosabb dolog, amit a hálószobai felszerelésnek biztosítania kell, főleg ha a gyermekekről van szó. 

A gyermek ágyneműk úgy lettek létrehozva, hogy a lehető legjobban segítsék kialakítani ezt az egészséges hálószoba közeget, ami fontos a legkissebbek megfelelő fejlődése érdekében. Mindehez olyan összetevők lettek kiválasztva, amelyek teljesítik az adott higiéniai követelményeket.    Ide tartoznak a lágy szövetek és a szintetikus belsők, amelyek gond nélkül elviselik a 95°C-on való mosást, továbbá a magas higiéniai szintel rendelkező minőségi szövetek, amelyek elősegítenek létrehozni egy egészségesebb és kellemesebb alvókörnyezetet a gyermekek számára.

Szintén ide tartozik a minőségi bioaktív Fillwell®Wellcare szövet is, amely egy különleges, egészséget nem károsító összetevőt tartalaz, amely nagyon magas 99%-os hatékonysággal csökkenti a baktériumok és penész megjelenését, továbbá segít a lehetséges egészségügyi rizikók megelőzésében is, mint például az atkák vagy allergia. 

A gyermek ágyneműk előnyeihez tartozik:

  • maximális védelem a penész és baktériumok ellen

  • magas higiéniai szint 

  • gyermek motívumokra alapozott dizájn

  • príjemná ľahkosť a hrejivosť könnyűség és melegség

  • gyors és egyszerű karbantartás

  • teljesítik a humán-egészségügyi követelmények Öko-Tex Standard 100 nemzetközi normáit 

A gyermek ágyneműk közé tartoznak a takarók és párnák, a 3 éves korig való gyermekekhez alakított méretekben