Ágyneműk és takarók - nyári, négy évszakos és téli

Kvalitné lôžkoviny

A kényelmes alvása érdekében minden típusú ágynemű megtalálható a kínálatunkban - nyári, négy évszakos, téli és főzhető, amiket jellemez a remek használhatóság, így könnyen fog tudni választani. 

Felfelé

A kényelmes alvása érdekében felkínálunk minden fajta ágyneműt - nyárit, négy évszakosat, télit és magas hőfokon moshatót is, amelyeket jellemez a remek használhatóság, így biztosan könnyen fog tudni választani. Az ágyneműket standard és gyerek méretekben kínáljuk, de a vásárló kívánságára atipikus méretet is tudunk biztosítani.

Válasszon az ágyneműink kínálatából olyat, amely maximális luxust és kényelmet fog nyújtani Önnek, hogy gond nélkül tudjon aludni.

Letné lôžkoviny

Nyári ágyneműk

A jól szellőző nyári ágyneműk alkalmasak a melegebb (nyári) időszakokban való alváshoz. Kitűnnek hőszabályzó és nedvesség elvezető képességükkel, továbbá hűsítő és antibakteriális hatásukkal.

Belépés a kategóriába

Stredne hrejivé lôžkoviny

Négy évszakos ágyneműk

A szellőző négy évszakos ágyneműk alkalmasak az egész éves használatra. Jellemzi őket a könnyűség, nedvesség elvezetés, hőszabályzás és antibakteriális hatás.

Belépés a kategóriába

Vysoko hrejivé lôžkoviny

Téli ágyneműk

Könnyű és egyben nagyon meleg ágynemű a téli időszakokhoz. Jellemzi őket a remek hőszabályzás és a szellőzés, mindemellett nagyon szellőzőek is. 

Belépés a kategóriába

Vyvarovacie lôžkoviny

Főzhető ágyneműk

A nagyon magas higiéniai szintű főzhető ágyneműket egész évben használhatja. A hőszigetelő, könnyű és szellős ágynemű magas higiéniát biztosít az ágyban annak köszönhetően, hogy 95°C-on is mosható. 

Belépés a kategóriába

Detské lôžkoviny

Ágyneműk gyerekeknek

Antibakteriális, könnyű, melegítő és nagyon higiénikus egész évi használatra alkalmas ágyneműk. Az ágynemű mérete a legkisebbek számára van kialakítva. Az ágyneműket 90x135 cm és a párnákat 50x70 cm méretekben kínáljuk. 

Belépés a kategóriába