Ágy tárhelyek

Úložné prostory k posteli

A tárhelyek minőségi összetevőkből készülnek az ággyal összehangolt kivitelezésben. További praktikus tárhelyet és egyszerű manipulációt kínálnak, továbbá a szerkezet megakadályozza a por bejutását a tárhelybe.

Felfelé

A masszív faanyagból készült tárhelyek minőségi fából, többnyire bükkből, vagy tölgyből készülnek. Jellemzi őket a minőségi kézműves kialakítás és az egyszerű összerakás.

A felszíni kialakítás környezetbarát, vízzel hígított lakkal készült. A lakk ellenáll a nedvességnek, napsugárzásnak, kopásnak és karcolásoknak. Meggátolja a fa idő előtti öregedését. nincs egészségkárosító hatása. Festések hosszú sora áll rendelkezésre. Jellemzi őket az egyszerű manipuláció, és a szerkezetük meggátolja a por bejutását a tárhely belsejébe.

A tárhelyhez való hozzáférés

A tárhelyet mindig egy konkrét típusú és méretű ágyhoz kell kiválasztani, helyénvaló elgondolkozni azon is, hogy hogyan és milyen gyakran fogja használni a tárhelyet, és ez szerint kiválasztani a típusát.  

Tároló fiókok az ágy alá

A fiókok szinte az összes ágy alá beilleszthetők. Viszont  összehasonlításban nem nyújtanak annyi tárhelyet, mint a box kialakítások, és az ágy körül is helyet kell biztosítani a kihúzásuk miatt. Az egyszerű manipulációnak köszönhetően viszont alkalmasak a mindennapi használatra.

A motoros ágyrácsokkal való kombináció során oda kell figyelni arra, hogy a motor ne gátolja meg a fiók kihúzását. Ebben az esetben elegáns megoldást kínálnak a keretbe beépített motorok kialakítása.

Box kialakítású tárhelyek az ágy alá

Az ágy alá helyezendő box kialakítású tárhelyeket ajánlott esztétikailag összehangolni az ágy dizájnjával, hogy az egész így jól hasson együtt. Szintén nagyon fontos a hozzáférés az ágy alatti részhez. Ideális megoldás a gyakran használt tárhelyekhez a felnyitható ágyrács, a szezonális használathoz elegendő a szilárd, nem állítható is.