Dizájnos kollekció

Postele z masivního dřeva

A dizájnos ágyak kollekciója egy árban kedvező és elérhető megoldást kínál. Kellemesen meg fogja lepni a kiegyensúlyozott ár és minőség arányával, továbbá a dizájnjával is, amelynek köszönhetően egyedi hangulatott képes varázsolni hálószobájába. 

a szűrőben: 2Marika - hagyományos dizájnú ágy - fehér werde

kedvezmény
48 %
Marika  -  hagyományos dizájnú ágy - fehér werde

Marika hagyományos kivitelezésű ágy az AzAlvásért dizájnos kollekciójából

99 990 Ft
51 300 Ft
99 990 Ft
64 300 Ft
megtekinteni a terméket

Marika - hagyományos dizájnú ágy - dub creme

Marika  -  hagyományos dizájnú ágy -  dub creme

Marika hagyományos kivitelezésű ágy az AzAlvásért dizájnos kollekciójából

99 990 Ft 99 990 Ft
megtekinteni a terméket
Felfelé

Fel

Modern dizájn a hálószobájában...

Az AzAlvásért dizájnos ágyak kollekciója egy árban elérhető elegáns megoldást jelentenek. A változatos kúpos, vagy íves fejvég kialakításoknak köszönhetően, amik az elegáns kétfajta mintázatú ágykerettel vannak kombinálva, az ágy beilleszthető szinte az összes hálószobába, ahol egy egységes és kellemes pihenőzónát tud belle kialakítani. 

A belteret továbbá kiegészítheti praktikus éjjeliszekrényekkel és az ágy alatti tárhelyekkel.

A dizájnos ágyak mintázatai és színbeli változatai

Dezény a farebné varianty dizajnových postelí Prespánok

A dizájnos ágyak felületi kezelései és kialakításai

A felszíni kezelés Biela Werde és Dub Creme kialakításban elegánsan és esztétikusan hat, védi az ágyat és lehetővé teszi a könnyű karbantartást. 

Az időntúli modern dizájnon kívül az ágyak minőségi kialakítást is kínálnak  megfelelő módon imptegnált eko préseltfa lapokból és ellenáló ABS élekből. Az ilyen módon kialakított lapok az ágy hosszú élettartamának és szilárdságának garanciáját jelentik, amit az átgondolt szerkezet és a szakszerű kilalkítás is hatványoz. Így a dizájn, kialakítás és az ágy lapok kezelése meg fog felelni még a legigényesebb vásárlóknak is.

Az ágyak masszív fa kiegészítői

Az AzAlvásért dizájnos ágyainak kollekcióját kiegészítheti éjjeliszekrényekkel és tárhelyekkel, amelyek az ággyal azonos kialakításúak lesznek, és praktikus rakodóhelyet fognak alkotni.  

Fel