Luxusos kontinentális ágyak

Kontinentální postele

A kontinentális ágyak, tehát a Box Springek az egész világon közkedvelt, luxusos, magas ágyak közepes merevséggel és remekül variálható dizájnal, amik a lehető legmagasabb kényelmet kínálják. 

a szűrőben: 1Anesis - boxspring ágy komplett szettje

Anesis - boxspring ágy komplett szettje

Luxusos dizájnos ágy matraccal az Enzio új kollekciójából

799 900 Ft
megtekinteni a terméket
Felfelé

A kontinentális ágyak luxusos, magas ágyak közepes merevséggel és remekül variálható dizájnal, amik a lehető legmagasabb kényelmet kínálják.  A kontinentális ágyak (tehát a Box Spring típusúak) nyugaton nagyon közkedveltek, és megtalálhatják őket világszerte minden négy és ötcsillagos hotelben. A kontinentális ágyak 7 zónás kétoldalú matracokkal vannak ellátva, amik elősegítik a hátgerinc megfelelő pozícióját fekvés közben. 

A minőségi kontinentális ágyaknak köszönhetően egy mesevilágban érezheti magát, ahol minden irányból átöleli és kényezteti Önt a kényelem és puhaság. A Tropico Continental Comfort ágyak az alvásából és pihenéséből királyi élményt varázsolnak tele eleganciával és kényelemmel... A tökéletesen kialakított részleteivel és kellemes összetevőivel átöleli Önt. A minőségi alvás, amely minden reggel mosolyt csal majd az arcára elérhetővé válik, és ezt semmi nem fogja tudni megzavarni.

Többet a kontinentális ágyakróltál >