Adam - Matrac merev támasszal

Műszaki paraméterek

Összetevő hideghab
Merevség egy skálán 1-től 5-ig, az 1-es a legpuhább és az 5-ös a legmerevebb matrac. A megfelelő merevség kiválasztásánál segítségére lehet a következő merevségi érzések formulációja:

merevség merevségi érzés
1 nagyon puha
2 puha
3 közepesen merev
4 merev
5 negyon merev
4 (merev)
5 (nagyon merev)
Matrac magassága 22 cm
Belső magassága 18 cm
A huzat kiegészítő kialakítása 2 cm memory hab Hideghab
Atipikus méretek lehetősége igen
Garancia 6 év

Ajánlás

Kinek ajánlott a matrac:
Férfi A férfiak általában a közepesen merev és merev matracokat részasítik előnyben (3-as merevség és magasabb). Magasabb életkorban viszont már a nagyobb kényelem érdekében ajánlottabb puhább matrac kiválasztása, a megfelő támasz érdekében optimálisan memory habból.
Gyermek A fejlődésben lévő gyemekeknek 160 cm-ig ajánljuk a merevebb (4) matracokat hideg habból, zónák nékül (ezek felnőttek számára vannak kialakítva), ezek remek támaszt nyújtanak a mozgásszervek megfelelő kifejlődése érdekében.

A matrac elhelyezhető: Nem csak a matrac, de az elhelyezése is befolyásolja az alvása minőségét. A megfelelő elhelyezés kiválasztásával bebiztosíthatja a matrac hosszabb élettartamát és nagyobb higiéniáját.
  • Nem állítható ágyrács Leces, lemellás vagy szegmens. Minőségi alapot nyújt a matracnak állítás lehetősége nélkül. Fontos paraméter a szegmensek, illetve lamellák merevségi szintje.

A matrac segít megelőzni: A hideg hab matracok segítenek megelőzni több egészségügyi problémát is.
A nyaki és háti gerinc fájdalmait A minőségi hideg hab elasztikus és megfelelő támaszt nyújt a háti és nyaki gerinc ellazulásához.
allergia megnyilvánulását A felhasznált anyagok segítségével csökken az allergének és atkák előfordulásának veszélye a belsőben, így megmarad a magas higiéniai szint az ágyban.
Túlzott izzadást az ágyban A belső pórusos anyaga segít a szellőzésben és hatékonyan elvezeti az izzadságot alvás közben.
A matrac az alábbi alvási pozíciókhoz alkalmas: Az összes matracon lehetséges tetszőleges pozíciókban aludni, viszont a huzat és belső kialakítása miatt néhány matracon alkalmasabb például az oldalt fekvés.
Oldalt
Háton

Gyártó

PerDormire

Leírás

Amikor ráfekszik az Adam matracra, kellemes, puha érzés fogadja, a rajta való fekvés során már azonban a testéhez remekül idomuló, merevebb érzésben lesz része. Ezért ez a matrac azok számára ideális, akik a támogatóbb érzést kedvelik alvás közben.

Ha egy idő után úgy érezné, nem megfelelő a keménység, semmi gond, ugyanis a matrac kétféle érzést biztosít a huzatba varrt különféle haboknak köszönhetően. Nincs tehát más dolga, mint megfordítani a matracot, így egy eltérő érzést fog kapni. Ugyanakkor az Adam tökéletes támasztékot biztosít testének az egész éjszaka során, hogy kiélvezhesse a kényelmes pihenést.

Fél a portól, atkáktól, vagy allergiával küzd? Az Adam matrac antiallergén huzatának szálai megakadályozzák a por behatolását a matracba és az atkák megtelepedését is gátolják. Ezáltal a matrac allergiások számára is alkalmas, hiszen egészséges környezetet biztosít a nyugodt alváshoz. Attól sem kell tartania, hogy izzadtan ébred, hiszen a huzat kiválóan elvezeti a nedvességet, támogatva ezzel a minőségi pihenést.

Az Adam kiválóan szellőzik és kellemes tapintású. Hagyja, hogy ez a remek matrac átölelje, és élvezze ki a kényelmes alvást!

Legfontosabb tulajdonságok

• Merev matrac kemény támasztékkal
• ViscoMind® memóriahabot tartalmazó huzat
• Szellőző és ellenálló huzat az egészségesebb alvásért


Matrac összetétele

• Huzat A oldala:
o 2 cm memory hab
• 18 cm hideghab
• Huzat B oldala:
o 1,5 cm Extra Soft hab


Termékváltozatok

80x200 matrac 119 990 Ft
megrendelése

Szállítás a következő dátumig: 25 munkanap

db
90x200 matrac 119 990 Ft
raktáron

Szállítás a következő dátumig: 10 munkanap

db
140x200 matrac 196 990 Ft
megrendelése

Szállítás a következő dátumig: 25 munkanap

db
160x200 matrac 224 990 Ft
megrendelése

Szállítás a következő dátumig: 25 munkanap

db
180x200 matrac 252 990 Ft
megrendelése

Szállítás a következő dátumig: 25 munkanap

db
Atipikus/nem szokványos méret Az atipikus termék mérete és ára külön kérésre

Kérdezzen nyugodtan bármit

a megadott e-mail nem lesz a kérdésnél megjelenítve
Itt tegye fel kérdését.

Írja meg kérem ismereteit ezzel a termékkel kapcsolatban

a megadott e-mail nem lesz a kérdésnél megjelenítve
az értékeléshez klikkeljen
Ide írja be be teljes benyomását a termékről és a termék végső értékelését.
Az előnyöket és hátrányokat, minden pontot önálló sorba tüntessen fel.
Amennyiben semmi nem ju eszébe, hagyja üresen a rovatot