TAKARÍTSA MEG A SZÁLLÍTÁSI DÍJAT! Nálunk a kiszállítás ingyenes!
[email protected]
+36 706281715
Telefonos szaktanácsadásunk hívható: hétfő-péntek 9.00-15.00 óráig
Pénznemet Zárja be a
0 0 Ft
Az Ön kosarába eddig még nem került semmi
Ingyenes kiszállítás

Karin tömörfa ágy 180x200 bükk BK1

A Karin ágy egy kis darab természetet varázsol hálószobájába és új élménnyel ajándékozza meg alvás és pihenés közben. Többet megjeleníteni
Márka: AzAlvásért
? Segítség a válogatásnál
Raktáron - Az árut 04.07. és 08.07. közötti hetekben kézbesítjük
Szállítás 0 Ft ?
416 990 Ft
5 év jótállás 5 év jótállás Lekerekített élek Lekerekített élek Egyedi méretek Egyedi méretek Minőségi vasalatok és illesztések Minőségi vasalatok és illesztések Robotporszívókhoz alkalmas Robotporszívókhoz alkalmas Minőségi anyagok Minőségi anyagok

A fa nem hiába az egyik legkeresettebb természetes anyag. Főleg azok számára, akik bútoraikkal, berendezésükkel az otthon melegét kívánják hangsúlyozni, amelyben a fa évszázadok óta verhetetlen. A Karin ágy egy kis darab természetet varázsol hálószobájába és új élménnyel ajándékozza meg alvás és pihenés közben.
 

Tölgy vagy bükk?

A Karin ágyat bükk és tölgy változatban is megvásárolhatja, ahogy a felületkezelést is ízlése szerint választhatja ki:

Elérhető lakkozott és festett-lakkozott felület - a legnépszerűbb természetes színemket is magában foglaló, 10-10 színárnyalatot tartalmazó palettánkról választhat. A kiváló minőségű lakk megóvja az ágyat a külső hatásoktól, rendszeres karbantartással, száraz vagy nemdves rongy segítségével pedig könnyedén friss megjelenést biztosíthatunk nemki.

Másik opciónk az olaj-viasz keverékből álló felületi kezelés, melynemk során az olaj 1-2 mm mélyen beivódik a fába, míg a viasz a felszínemn maradva bársonyos csillogást biztosít. Ezt a környezetbarát felületi kezelést nyolc különleges olaj keverékénemk segítségével végezzük. A tisztítás ez esetben is gyerekjáték: száraz vagy enyhén nemdves ronggyal végezhető. A karbantartás, illetve a fafelület élénkítése ugyancsak a nyolcféle olaj segítségével történik, a kezelést követően a felületet ronggyal szárazra töröljük.
 

Kényelmes lefekvés és ébredés

Alvásszakértőink segítségével üzleteink bármelyikében könnyedén elképzeléseihez igazíthatja a Karin ágyat, és mellé kiválaszthatja a megfelelő ágyrácsot és matracot is. Elég ellátogatnia hozzánk, egy pillanatra lefeküdni és megállapítani, milyen érzés kikelni az ágyból, mire volna még szüksége az optimális alváshoz. Mi mindebben segítünk.
 

Praktikus tárolóhely

Tárolóhelyekből egy lakásban sosincs elég. Pontosan ezért kínálunk Karin ágyunkhoz az elülső és oldalsó fiókokon kívül raktározó dobozt is, mely az ágy felső részében található.
 

Technikai paraméterek

Fejvég magassága: 105 cm
Az oldallap felső élénemk magassága a talajtól: 50 cm
Az oldalfal saját magassága: 28 cm
Az ágykeret vastagsága: 2,7 cm
Jótállás: 5 év

 

Az ágy saját méretei


96,5 x 210 cm a 90x200 cm matrachoz
166,5 x 210 cm a 160x200 cm matrachoz
186,5 x 210 cm a 180x200 cm matrachoz
206,5 x 210 cm a 200x200 cm matrachoz


Külön kérésre az ágy meghosszabbított kivitelezésben is legyártható 210 cm-től egészen 220 cm-ig 5% felárral. Felár ellenében az ágy lerövidítése is lehetséges. Ha további módosításokat szeretnem eszközölni, vagy csak szeretnem tájékozódni a további lehetőségekről, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon, vagy e-mailben: [email protected]
 

Ágy súlya

Az ágy kiválasztásakor figyelembe kell venni az ágy saját tömegét is, mivel a mozgási enemrgia elnyelése egyenemsen arányos az ágy tömegével.
 

Ágyrácsok

Az ágyrácsok lucfenyő lécekre vannak erősítve, ezek összeszereléskor háromféle magasságban rögzíthetők az ágy oldalfalához, így könnyedén beállítható az ágyrács megfelelő magassága.

Az ágyakhoz éjjeliszekrényeket, komódokat, padokat is kínálunk, amik segítségével könnyedén teheti egyedivé hálószobája belterét.

Az ágykereteket rendszerint külön termékként, ágyrács és matrac nélkül kínáljuk.

Műszaki paraméterek

Anyag tömörfa
Méret 180x200 cm
Terhelhetőség 1 személyre 150 kg
Fejvég magassága 105 cm
Oldalléc felső szélének magassága a talajtól számítva 50 cm
Ágyrács rögzítésének módja vasalat
Szín BK1
Szélesség 186.5 cm
Hossz 210 cm
Atipikus méretek igen
Fejvég magassága az oldalléctől 55 cm
Ágyrács lehetséges magassági fokozatainak száma 7
Oldalléc magassága 28 cm
Vasalat legalacsonyabb szintje 30 cm
Vasalat legmagasabb szintje 41 cm
Jótállás 5 év