[email protected]
+36 703460447
Ügyfélszolgálatunk hétfőtől péntekig 9:00 és 15:00 közt érhető el
Menü Bezár
0 0 Ft
Az Ön kosarába eddig még nem került semmi
Kezdőlap Matracok Matracok méret szerint Matracok 80x200 cm COLORADO matrac 90x200 cm ideális gyermekeknemk és fiataloknak

COLORADO matrac 90x200 cm ideális gyermekeknemk és fiataloknak

A Colorado matrac kitűnő választás azok számára, akik gyermekek vagy fiatalok számára keresnek megfelelő matracot. Többet megjeleníteni
Márka: Enzio
? Segítség a választáshoz

Méret

Ez a termék már nem vásárolható meg. Hasonló termékek megtekintése ide.
Zónás matrac Zónás matrac Egyedülálló légáteresztő képesség Egyedülálló légáteresztő képesség

Colorado

Ha megfelelő matracot keres a gyermekei számára, a Colorado habmatrac lesz a jó választás. Ez egy alacsony és strapabíró hideghab matrac, amely gyermekágyakba alkalmas. A hideghab stabil és szilárd alátámasztást biztosít a gerincnek, ezáltal hozzájárul a megfelelő fejlődéséhez. További előnye az antibakteriális huzat és a nagyfokú légáteresztő képessége.

Kinek alkalmas a matrac

Tulajdonságai alkalmassá teszik gyermekek és fiatalok számára.

Legfontosabb jellemzők

✔ Légáteresztő huzat
✔ Strapabíró és alacsony
✔ Támogatja a gyermekek gerincének megfelelő fejlődését
✔ Gyerekágyakba alkalmas

3 – közepesen puha matrac                                             

A közepesen kemény matrac sokoldalúan alkalmazható minden pozícióban, akár oldalt, háton vagy hason alszik. Ha állandóan forgolódik éjszaka, és nem találja a megfelelő pozíciót, akkor ez lesz Önnek az abszolút tökéletes. Elegendő háttámaszt nyújt, ugyanakkor teret enged a vállaknak és a csípőnek.

tuhost matrace

A matrac csomagolása

A matrac vákuumcsomagolásban van. A matrac vákuumcsomagolása biztosítja a könnyebb kezelhetőséget a szállítás során, és termék védelmét szolgálja. A matrac kicsomagolásához először óvatosan távolítsa el a felső fóliát, amelybe a matracot csomagolták. A matrac fokozatosan elkezdi megszokott méretét felvenni. Hogy a matrac teljes mértékben felvegye a kívánt formát, 24-48 órán át az ágyban kell hagyni (ez idő alatt nem javasoljuk, hogy rajta aludjon). A matracot a vásárlástól számított 1 hónapon belül ki kell csomagolni.

   vakuovaná matrace ProSpánek

A matrac karbantartása

A hálószobában rendszeresen szellőztessen. Ez egy teljesen egyszerű, gyors, mégis hatékony tanács. A nedvesség az éjszaka folyamán az izzadás miatt felhalmozódik az ágyban, nevezetesen a matracban. Fontos, hogy ez a nedvesség elpárologjon, amit a megfelelő ágyrács kiválasztásával és a hálószoba rendszeres szellőztetésével érhet el. Csak hagyja nyitva az ablakokat 15 percre, és máris kényelmesebben fog aludni. A matrac rendszeres karbantartásához a porszívózás is hozzá tartozik.

A matrac megfelelő használatához és a hosszabb élettartama eléréséhez fontos, hogy megfelelő ágyrácsot válasszunk hozzá. Mint már említettük, a rács hozzájárul a matrac szellőzéséhez. Ezért a nedvesség megfelelő elpárologtatásának az egyetlen módja a megfelelő ágyrács. Ezáltal is üde és egészséges alvásban lehet része.

A matracvédő ugyanilyen fontossággal bír. Kínálatunkban matracvédőket is talál, amelyek jelentősen hozzájárulnak a matrac élettartamának a meghosszabbításához. A matracvédő felszívja a nedvességet és az izzadtságot, ugyanakkor megvédi a matracot az alkalmi balesetektől és a szennyeződésektől. A matracvédő a huzathoz hasonlóan levehető a matracról, és a háztartásokban lévő mosógépben mosható. Javasoljuk, hogy ezt évente többször is tegye meg. Ezáltal garantálja az ágya tisztaságát, egyúttal jelentősen meghosszabbítja a matraca élettartamát is. És hogy az atkáknak se adjon esélyt, előzze meg az előfordulásukat az ágyneműk kimosásával az egész év folyamán. A mosást máris kezdje a lepedőkkel, az ágyneműkkel, a paplan- a és párnahuzatokkal. Mindig ellenőrizze a címkén található szimbólumokat, hogy biztosan mosható termékről van-e szó, és tartsa be a mosási hőmérsékletet.

Műszaki paraméterek

Méret 90x200 cm
Keménység 3 - közepesen kemény
Terhelhetőség 1 személyre 90 kg
Levehető huzat nem
Matrac magassága 13 cm
Mag magassága 12 cm
Matrac elhelyezése statikus ágyrács
Anyag hideghab
Kétoldalúság nem
Szélesség 90 cm
Hossz 200 cm
Atipikus méretek nem
Matrac szállítási módja vákuumcsomagolt
Jótállás 2 év
Kik számára alkalmas gyermekek részére
0/5
0 értékelés alapján
5 csillag
4 csillag
3 csillag
2 csillag
1 csillag

Új értékelés