Ágy és matrac vásárlás esetén ingyenes kiszállítás
info[email protected]
+36 703460447
Telefonos szaktanácsadásunk hívható: hétfő-péntek 9.00-15.00 óráig
Pénznemet Zárja be a
0 0 Ft
Az Ön kosarába eddig még nem került semmi
Kezdőlap Ágyrácsok Ágyrácsok méret szerint Ágyrácsok 80x200 cm Trioflex II Motor Quattro Memory 16 helyzetbe állítható távirányítós ágyrács 80x200 cm

Trioflex II Motor Quattro Memory 16 helyzetbe állítható távirányítós ágyrács 80x200 cm

Motoros ágyrács 4 motorral. Lehetővé teszi a fejrész, hát, comb és vádli helyzetének egymástól független mozgatását. Többet megjeleníteni
Márka: Ahorn
? Segítség a válogatásnál

Méret

Rendelésre - Az árut 09.01. és 13.01. közötti hetekben kézbesítjük
Szállítás 0 Ft ?
915 990 Ft
Motoros ágyrács 4 motorral. Lehetővé teszi a fejrész, hát, comb és vádli helyzetének egymástól független mozgatását, 16 különböző testhelyzet módozat állítható be általa. Extra lapos design, az ágyrács vázában elhelyezett motorral lehetővé teszi az ágyneműtartó teljes kihasználását. Távírányítóval vezérelhető. Amikor a motor nem működik, lekapcsolódik az áramellátás, megszűnik az elektromágneses tér. A távirányító memóriájának segítségével elmenthető 2 kedvelt fekvéspóz. Az ágyrács éjjeli világítással van felszerelve – éjjel felkeléskor a vezérlőegységen tompított fény világít. A vezérlőegység konnektorként is működik, lehetőséget nyújt 2 elektromos készülék csatlakoztatására.
A nagyszámú lamella lehetővé teszi az ágyrács különösen jó rugalmasságát, ezáltal érvényesülni engedi a matrac előnyeit.
A vállrész kiemelkedően alkalmazkodik a váll helyzetéhez oldalon alváskor. A váll besüppedhet a matracba így a gerinc egyenesen marad természetes helyzetében. A derékrészen individuális állítható keménységgel. A széleken található keret stabilan tartja a matracot, így meghosszabítja annak élettartamát.
Fóliázott ágyrács, mely biztosítja a könnyű tisztántartását, valamint ezáltal nedvességtaszító is.
Figyelem! Az ágyrács fenti méretei az ágy belső méretét, illetve matrac méretet jelentik. A ágyrács tényleges mérete minden esetben 1cm-rel keskenyebb és 5 cm-rel rövidebb, hogy a minden ágykeretbe kényelmesen behelyezhető legyen. Tehát a 90x200 belső ágymérethez 89x195-os rács szükséges.

Műszaki paraméterek

Méret 80x200 cm
Terhelhetőség 1 személyre 130 kg
Lecek/szegmensek száma 45 léc
Szélesség 80 cm
Hossz 200 cm
Atipikus méretek igen
Magasság 10 cm
Tulajdonság távirányítós
Jótállás 5 év
0/5
0 értékelés alapján
5 csillag
4 csillag
3 csillag
2 csillag
1 csillag

Új értékelés